Evet arkadaşlar yorumlarınızı alalım :)
Ne kadar favori bir takım olsakta bir takım yapılan olaylar, söylenen sözler güvenimi yıktı.
bu oyun ile ermenistana bile yeniliriz.
tek temennim protesto çıkmasıdır futbol şuan 2. planda bende.Bursalı kardeşlerimiz zaten işin farkındalar ve psikopat olduklarınıda biliyorum :) gerisi onlara kalmış..

Not:Benim temennim bu saçma sapan bir yorum yazmayın çünkü iş uzar gider ;)
Master
59.2997
Siyasi ağırlığı olan bir maç statüsünde olduğu için ya berabere biter ya da Terim hâlâ inadım inat diyip eski oyun tarzında oynatırsa Ermenistan kazanır.
Terim aylık 316 milyar alıyor ve yaptığı oyuna bak. Adamın amacı, kovulup yüklü miktarda tazminat almak. Alacağı kadar aldı sonuçta.
Some_one : Terim aylık 316 milyar alıyor ve yaptığı oyuna bak. Adamın amacı, kovulup yüklü miktarda tazminat almak. Alacağı kadar aldı sonuçta.
Yahu alacağı kadar alsa, niye daha fazlasını istesin ki? Tamam F.Terim son zamanlarda iyi seçim yapamıyor belki ama küfür edercesine davranışları hoş bulmuyorum...

Slothere : Siyasi ağırlığı olan bir maç statüsünde olduğu için ya berabere biter ya da Terim hâlâ inadım inat diyip eski oyun tarzında oynatırsa Ermenistan kazanır.
Siyasi bir maç ve Türkiye'deki insanların ne kadar milliyetçi oldukları belli, bizim takımımız en kötü oyununu oynasa bile, hele ki kendi evinde çok rahat kazanır...
Türkiye 1-0 Ermenistan GooooooooooooooooooL :)
Türkiye 2-0 Ermenistan GooooooooooooooooooL
Atsınlar artık ermenistanada yahu :)
İsterse 30-0 yensin. Dünya Kupasına katılabiliyor muyuz?
Yahu sadece biz mi katılamıyoruz :) çok büyüttünüz gibime geliyor Doğan :)
Bizim için Memleket meselesi : )
Ya Dünya kupasına bildigim kadarıyla portekiz arjantin gibi bir oyuncusunun fiyatı türkiyenin toplam oyuncu fiyatına eş değer olan ülkelerde katılamıyor.
kaybetmememiz gereken maçları kaybettik ama Su ermenistan macına Protesto olmasın diye ögretmen-asker-askeri ögrenci - avukat vs.vs. aldılarya ayıp :no
Güzel Bir Maçtı :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.