Evet beyLer YorumLarı aLalım...

Benim Düşüncem Yenicez Yine Birinci Yarı Kötü Oynucaz Ve Yenik Durumda kaLıcaz.İkinci Yarı Üstünlügümüz artıcak Ve Yenicez. !!!


Türkiye
Türkiye'miz kazanamazsa bira paraları boşa gitcek:O_o

yencez biz yencez xD
şimdi benim fikrim ilk yarı fark yeriz gibi 2-0 yada 3-0 tabi 2. yarı alayına gidicez bu maç 4-2 biz alcaz bunu unutmayın..


NOt:haaa yalnız dikkat magandalık yapmayın :D
Tabiki yeneceğiz.Aksini düşünmek bile istemiyorum çünkü vakit kaybı xD
xwerswoodx : valla ben kktc li oldugumdan turkiyeyi tutmuyorum kktc yi tutuyorum ama biz oynayamyoruz bu kupalarda ondan dolayi ispanyayi tutuyorum ama gercekten dusundumde hirvatistanin yenmesini istiyorum cunku turkiye daha zorlu hirvatistandan spain finale kalirsa isi zor olacak eger turkiye finalde oynarsa onun icin Hirvatlar sizde kusura bakmayin bu benim sahsi dusuncem :d
hakketen ilginç :)
@xwerswoodx
Türk'müsün sen?
KKTC ingiltereyemi bağlıda KKTC i tutuyorum diyorsun? KKTC'i tutuyorum derken bile içinde TÜRK geçiyor. Normal zaten, biz her yerdeyiz.
KKTC ve Turkiye ile Hırvatistan'a eşit bağda olduğunu düşünerek,Hırvatlar siz de alınmayın diyosun?
Senin için Türkiye ve Hırvatistan aynı kefede mi ?
Türk kesiminden değil misin arkadaşım?
Senin gibi Türk'lerde varmış demekki vay be, yüz karası dedikleri bu oluyor herhalde:asik2 Keşke Türk olmasanda böyle konuşsan, Türk olupda böyle konuştunmu kanına dokunur insanın. Bir Türk'ün yüzüne karşı konuşma bu söylediklerini, hiç tavsiye etmem.
qxwerswoodx

Ben Kıbrıslıyım diyebiliyorsun.Peki kıbrısın iş işlerinde serbest dış işlerinde Türkiye'ye bağlı olduğunu biliyor muydun?Peki kıbrısın Türkiye'nin yavru vatanı olduğunu biliyor muydun? Kıbrıstan Türkiye'ye, Türkiye'den kıbrısa pasaportsuz vizesiz geçiş olduğunu biliyor muydun? Türkiye olmasa ordaki haklın ne gibi durumlara düşebileceğini bilebiliyor musun?70 kusur senesinde Kıbrıs harekatınının amacını ve ulaştığı hedefin ne olduğunu bilebiliyor musun?Sen tüm bunlara rağmen Türkiye'yi tutmuyorum mu diyorsun?Sen herşeyden önce türk mü olduğunu iddia ediyorsun?Türk için devlet farketmez.Türk hakimiyetinin olduğu her ülke bizim kardeş ülkemizdir.Azarbaycan, Kazakistan Özbek vs vs tüm bunlar Türk boylarıdır.Adı Cumhuriyet orası Türkiye!
Her şeyi geçtim sen hala kendi kendine ben Türk'üm diyebiliyorsan insan değilsin demektir. Türkiye'de bu lafları etsen yaşatmazlar adamı.
tamam bence yeterli, demekki kendini türk hisssetmiyor yapıcak birşey yok. Uzatmayalım.
Türk'lük hissedilmez yaşanır zaten, onu yaşayamıyorsa hiç yaşamasın =) Türkiye olmasa KIBRIS CUMHURİYETİ dediği olmayan devletin sınırları içerisinde yaşayabileceğini sanıyor arkadaş.

burda turkiye bisi yaptigi yok bizde o kadar sorun varki turkiye bile altindan kalkamaz ...
Tüm dünya'nın Türkiye derken 2 kere düşündüğü ülke,Türkiye'nin altından kalkamadığı birşey göster.

Neyse tamam bitirdik, TÜRKİYE' mize başarılar!



Bu konu Dreamer tarafından düzenlendi(2008-06-20 20:17, 15 yıl önce)
:huh



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.