Merhaba Arkadaslar Galatasarayımız Avrupadaki Uefadaki Temsilcimiz Austuria Wien&裟takımını Yensede Bu Bizim İcin Bir Tesseliden Baska Birşey Olmıyacaktır Cünkü DAha DAkka 23 Ve Panonios 2-0 Önde Ben Uefa&裟nın Yönetimini Anlamıyorum Size Olayı Anlatacagım.


Gecen Yıl Dinamo Tiflis - Panonios Macında İlk Yarıyı Dinamo Tiflis 2-0 Yeniyor Ve Dinamonun Bir İddası Yok Panonios Yenerse Bu Macı bir Üst Tura Kalıyor Ve bir Cok idda oynayan avrupalı bu macta hemen panoniosa döniyorlar macın ortasında ve panonios 2.yarıda tam 5 tane tane atarak 5-2 kazanıyor Bunun DüpeDüz ŞİKE Olduğu Ortada Bu Takımı Nasıl Bir DAha Alıyorlar İşte Bordeaux Macınıda Satın aldılar Ama Adamlara helal Olsun

Galatasarayımız Bu Gruptan Cıkamıyorsa Mahalle Takımından ( Helsinborg ) Ali Samiyende 3 Tane Yiyorsa Helal Olsun Ne Diyelim Şimididen Hayırlı Olsun


Kusura Bakmayın Arkadaslar Çok Doldum.

Not : Bu Arada Panonios Gecen Macta Austuria Wien Deplasmanında 90+2'de Buluyor Gölü Biraz İlginç Geldi.
Maç 90 dakikadır. Bordo 2 - 1 yaptı skoru. Hiçbirimiz müneccim değiliz. Ben bir GS'li olarak maç arası bi bakayım dedim forumalara moralimi bozdun.

Kanıtsız hiçbir takımı bir turnuvaya sokmama hakkı, değil UEFA'da, FIFA'da bile görülmedi ve böyle bir hakları yok zaten. O yüzden Panionus'un ne olacağı kararını kanıtsız kimse veremez.

Bordo maçını alamazlar, ancak bordo maçı rızasıyla verir. Hiçkimse kendi evinde oynadığı bir maçı satın almaz.

Helsinborg dediğin mahalle takımı, UEFA'nın en tecrübeli 12. takımıdır. Gerek oyuncuları gerek yönetimi senelerdir değişmeyen sayılı kulüplerdendir.
Larsson gibi bir yıldıza sahiplerdir.

Maç sonunda görüşsek bu konuları daha iyi olur.

Düşünülmeden yazılan bir yazı olmuş.
Bu dakikadan sonra işimiz mucizelere kalacak artık. Bordeaux'un gol bulması çok zor. Zaten bizim maçtada herhangi bir gelişme yok. Yinede iyi bir haber için bekliyoruz hala bir ümidimiz var.
Evet Gollll. Bordeaux. :yes


İşte bu Üst Turdayız.........!!

GALATASARAY

Bu konu Infernus tarafından düzenlendi(2007-12-20 00:38, 16 yıl önce)
Silindi
Banned
1
Galatasaray'a beraberlik yettiğini bilmiyordum. İyi oldu ama!

Bir üst turda başarılar dilerim.
Adept
4.3
Inanılmaz...

Ancak Galatasaray'a da yuh yani, nasıl yenemez? Ne yapmayı planlıyor ileriki turda, bu futbolla?
Ben gene söyledim. Hiçkimse sonuç çıkmadan ortaya konuşmasın.

GS
Uefa ya çıktık :)..
ZUAH Çok şanslıyız arkadşlar bizim angutlar gol atamasada :D bordo saolsun :P
Arkadaşlar Ben Bordeuxa İddaa Oynamıştım 2 Ay Önce Dk 91 Durum 2-1 Bordu Attı 2-2 Oldu Yine Dk 91 Bitane Daha Attı 3-2 oLdu xD
Neran : Inanılmaz...

Ancak Galatasaray'a da yuh yani, nasıl yenemez? Ne yapmayı planlıyor ileriki turda, bu futbolla?

Amacım Polimik Değil Ama Stres Bunaltı Oyuncular Üstünde Açıkca Görüldü Ve Yine Eksikler Nedeniylede berabere Kaldı Ama Yinede Çıktı Helal GALATASARAYIM
Helal olsun ne diyelim..!!
arkadaşlar galatasaray 5as 2yedek eksiğiyle çıktı maça yapmayın etmeyin bordeaux saolsun atladık da fazla yerden yere vuruyorsunuz. Ve ben inanıyorum ki galatasaray bu kadroyla bile yenerdi. Suçlanması gereken biri varsa bu taktiği galatasaraya oynatandır.. Her ne kadar kendisi bugun maçta olmasa da..
Master
59.2997
@Kaankha

Galatasaray bu kadroyla yenerdi diosunda yenseydide kendi hakkıyla geçseydi gruptan. Bu halde çıkmasının pek anlamı yok ileriki maçlarda hiçbişi yapamaz böyle hiç çıkmasa daha iyiydi. Bordeaux u tebrik ederim Galatasaray'ı bir üst tura taşıdılar saolsunlar.

Galatasaray'a Grubunda başarılar
Hadi Hayırlı Olsun Şimdiden Fransız Öpücüğü Oldu :)

Bu konu Khamoon tarafından düzenlendi(2007-12-20 09:45, 16 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.