Gün İçersinde Serverimiz Aktif Olcaktır

noldu hacı bug mu çıktı :D
Silindi
Neophyte
0
Ben 1.000 tl sadece reklam butcesi olan ve aylik geliri acan kisilerin 1.000 tl hic zorlanmadan sunucuya yatiricak kisiler taniyorum .Ancak sunucuda player olmassa bu kisiler dahi acik tutmazken sen nasil oluyorda tutuyorsun anlamis degilim .. Herneyse senin kendi bilicegin bir fikir.ama yaniliyorsun bunuda herkez cok ama cok iyi biliyor. Zamaninda doruk netin bile sponsor oldugu sunucu kapandi ,bilmiyorum anlatabildimmi ? Dedigim gibi herkezin kendi fikri,buda benim kendi fikrim . Sunucular acilir kapanir .Herplayerda bunu cokiyi biliyor.Ama en uzun acik kalabilmesi player icin yeterli oluyor.bence 1 sene guzel bir zaman keske her sunucu 1 sene acik kalsada herkez en azindan birazda olsa memnun kalsa ..

Hersunucu oyle diyor ancak ,Bir sunucunun uzun sure kalicagini staff kadrosundan,verdigi reklamdan ve gecmisindeki sunucularindan anlayabiliriz.. Benim gozumde Turkiyede son 12 sene civarina bakarsak gercekten basarili olmus gercekten iyi bir staff kadrosu yapmis,10 sunucu var.. Gunumuzde ise herkez dicekki su anda 10 tane kral server var.bu herkezin kendi gorus acisidir.600 player bir sunucu vardi zamaninda kadrosu yeni bir sunucu acti ama kisa zamanda kapandi. neden biliyormusunuz eski kafa mantigi oldugundan.Ama gordulerki uo playeri degismis ,kitle farklilasmis.. simdi o sunucu uzerinde calisiyorlar diye bir duyum aldim .insallah bu tur kisiler acar ve bizlerde sizlerde memnun kalirsiniz .Nasip !! Daha onceden acilmis ve isim yapmis sunucular,baskalari tarafindan aciliyor.Asil kadrosu acsa idi cok daha farkli olurdu. O isimleri bekliyoruz !! Duyarli olun arkadaslar sizleri ozleyen ve o kaliteyi mumla arayan kisiler var..
Sen kimsin hocam daha önce ne işler yaptın hangi sunucuyu açtın bizi bir bilgilendirde ona göre mesaj atalım pvp sunucun için



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.