Arkadaşlar merhaba forumunuza yeni üye oldum ve bir konuda yardımınızı istiyorum AOS tabanlı bir serverda eve hatvanları koyup immortal yapmamıza rağmen belli bir süre sonra immortal olan hayvanlarda siliniyor.Nasıl bir eve hayvanları silinmeden sabitliyebiliriz.Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Eğer oyuncu isen eve hayvanları sabitleyemezsin. Eğer oynadığın sunucuda hayvanlar otomatik olarak silinmiyorsa, hayvanlarını eve götürüp ''all stop/all stay'' komutlarını kullanarak, orada bulundukları yere sabitleyebilirsin. Ama eğer ki biri gelip atak verirse hayvanlarına ve hayvanlarında ona tepki gösterirse; sabitliği bozulur.
Arkadaşım staff gözüyle cevap verelim lütfen.hayvanlar siliniyor normalde serverda bunu bir staff yapacak immortal denedik olmadı yine silindiler.
Ha staff gözüyle yapıcaksak eğer; ''.spawn'' ile ayarlayabilirsin. Eğer ''.spawn'' da yazan yazıların ne olduğunu, ne işe yaradığını anlayamazsa; orada yazan yazıları hatırlamadığım için burada paylaş, nereye ne yazacağını söyleyim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.