ya bi yardım etseniz??
Pacth'i yap gir oyna, bi hata vermesi imkansız.. (OSI için)
Yakuza : Ultima Kesinlikle Madde Bağımlılığı Gibi Bir Şey Nekadar Bırakmak İstersen Okadar Bağlanıyorsun Bağlandıkça Bırakamıyorsun...
Ben 3 Yıl Ara VerdiM Yine Şu lanete Başladım işlerim Ters Gitmeye Başladı Dünya İle Bağlantın Kesiliyor :) Bu oyunun bağımlı yapan özelliği oyunun sonu yok surekli scripter arkadaşlar yeni bir şeyler çıkardıkca EA Games Yeni Versiyon Çıkardıkca insanın deniyesi geliyor bırakılmıyor ....

Sizce Ben Delimiyim Yoksa Her Uo'cu Gibi Normal Birimiyim Benim Gibimi Düşünüyorsunuz...?

Sence ben delimiyim ? :) Uo bu damlarlarındaki kan gibi beyninin içinde dolaşıyor...

4 Sene sonra tekrar Uo :)
Arkadaşlar ben oyunu kurdum herşeyi dediğiniz gibi yaptım şöyle bir hata veriyor.

Could not create hardware renderer. Click OK to try software emulation.Please note this will seriously degrade performance.

Okeye de tıklasam iptalede tıklasam bir de şöyle bir hata daha geliyor.

Could not create game renderer.Please verify that your video card meets the minimum hardware requirements and that you have latest drivers installed.

Ekran kartıyla ilgili bir problem olduğunu biliyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmediğim için danışmak istedim.

Ayrıca bu oyunla ilgili yeterli bilgi edinememiş arkadaşlar olduğunu gördüm okuduğum yorumlara genel bi cevaplama olarak küçük bir dipnot eklemek istiyorum.

Bir arkadaş Sosoria yok demiş yanlış. Kr de 4 tane dünya war ve bu 4 dünyadan ilkine gidiyorsunuz oyuna girdiğinizde. Üzerinizde "Young" yazıyor ve bu status kaybolmadan Sosoria ve diğer 2 dünyaya geçemiyorsunuz. Pvp nin klasikliği kalmadı tarzı söylemleride doğru bulmuyorum EA games sırf pvp şekli değişmesin diye kendi tabularını yıkmış ve böyle bir görünüm teknolojisine böyle bir bakış açısı vermiş. 2d de oynayan Uo Freaks için eskiyi korumaya çalışmışlar. Bence başarılıda olmuşlar yenilikler sıkıcı değil hatta oyuna daha çok teferruat eklenmesi çok hoş olmuş. Sıkılıp oyunu öğrenmeyen pek çok çoluk çocuktan uzak olur en azından serverlar. Player kalitesinin bu yeni platformda biraz daha yükselmesini umuyorum.
Kısaca oynamak istiyorum arkadaşlar yukarıda açıklamaya çalıştığım problemlerle ilgili doğrudan yada dolaylı bilgisi olan herhangi birinin bana msn adresimden ulaşmasınıda rica edicem. [email protected].

Tşkler.
En son ileti 2009 da olmuş sanırım ben de kingdom rebornun çıkış zamanlarında görüntülerden etkilenip tekrar ultima dünyasına dönmek istedim :) Bu server da kingdom reborna başladım ve tokuno island ta makoto-jima taraflarında çöl üzerinde geçirdiğim vakitler bana diablo 2 den çağrışım yarattı o günden beri aktif olarak oynuyorum. Günün çoğu zamanı makroda olsam da gece vakitlerinde oyundayım. Bahsi geçen server rus serverı olmakla beraber az bir ingilizceyle basitçe anlaşabiliyosunuz. Zaten Ruslar da bizim gibi ingilizceye pek hevesli değil :P Şu an server stygian abyss paketinin bir kısmını taşıyor ve high seas clienti kullanıyor yani ultimanın çıkardığı son client. 2D için 7.0.20.0 3D için 4.0.20.0 clientleri ve online oyuncu gün içinde en fazla 60 kadar oluyor server şu an gelişmekte ve başlamak için gayet uygun benim dışımda çok abartılı aktif oyuncular yok pek :P Oyundan son aktivitelerimiz https://forum.theabyss.eu/?showtopic=507216
Neophyte
26.6001
Resimler güzel ama ilgimi çekmiyordu, hala da çekmedi açıkcası. Geçiş döneminizde karşılaştığınız zorluklar ya da KR'yi diğer sürümlerden ayıran temel özellikler nedir sizin için oynamanıza etken, bu konudaki düşüncelerinizi merak etmiyor değilim :)
En baştaki sebep dediğim gibi diablo 2 yi çağrıştırması oldu :) KR de ilk defa bir runuo tecrübesi yaşadım sphere dan sonra ve pvp den çok pvm ye verilen ağırlık runuo da beni cezbeden şey oldu. oynadığım serverda da pvm ağırlıklı olarak var ve rp ye daha çok olanak sağlıyo bu tür bir server. çoğu skill hatta hepsi aktif kullanımda ve her birinin kendine ait önemli özellikleri var. Pvm ağırlıklı bir server olunca arkadaşlık ilişkileri de iyi oluyo :) Zaten ultimanın karmaşasını hep sevmişimdir daha çok gelişmiş şeylerin olması beni etkiledi diyebilirim.
Neophyte
26.6001
Vakit bulabilirsem bende bir göz atıcam bakalım hiç runuo oynamadım merak ediyorum bir yandan. Teşekkür ederim :)
https://forum.theabyss.eu/?showtopic=509775 Başka bir aktivitemiz daha gerçi aynı yaratık üzerinden :) Bu arada clienti indirmeyle ilgili problem var bunu daha önce de biliyordum Oyun kurucularından bana bu problemle ilgili Türkiye'den mail aldıklarını söylediler... İsteyen kişilere clienti nasıl elde ediceklerini anlatabilirim pek bir şeyi de yok zaten sadece stygian abyss ya da high seas versiyonlarının orijinal sitelerinden elde ettiğiniz clienti sitede yazılı olan versiyona kadar güncelliyosunuz. Şu an 7.0.26.4 2D için 4.0.26.4 3D için. Zaten son güncellemeleridir yani full patch yapıp oyuna bağlanıyorsunuz ))

Bu konu czxs tarafından düzenlendi(2012-06-27 14:50, 11 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.