Neden bir olup bir shard acmiyoruz ? Engelmi var önümüzde.. Ya da en azindan hep beraber gercekten rpnin tadina varabilicegimiz bir servera kemik kitle olarak baslamiyoruz ? Sadece biz rp yapsak biz bize yine yeteriz.. hiç olmamasindansa..
Serverlari bilen birisi banada pm atabilirmi ?
Yabancı serverlarda hep oynamak istedim enazından dil geliştiririm ispanyolca :)
adamların çoğu pelerin kullanıyor bi türk serverinde pelerin kullanan ya app denıor yada ezik yeni başlamış
Maeglin Earfalas : adamların çoğu pelerin kullanıyor bi türk serverinde pelerin kullanan ya app denıor yada ezik yeni başlamış

bizde pelerin kullanma anlayışı o yüzden olmadı.küçük görüyorlar kullananları.
yemin ederim çok yazık türkiye'de böle hoş ve güzel görüntüler yok varsa bile çok nadirdir ya :S biz hakikaten rp anlayışımızı bir türlü geliştiremedik..
Abi bizim playerlerde öle bir anlayis varki ; Robe siyah , bot siyah , Altindaki at siyah/nm , Elindeki katana siyah , seti siyah... İste sekil bu bizimkilere göre oysa adamlara bakiyorum gercek hayat gibi [RP budur zaten] sanki yasiyor orayi kimseyi önemsemiyor eglencesine bakiyor.
Arkdaslar Tabii ki Birazcik farklar Olacak Cünkü Uo Bildiginiz Gibi american Oyunu Olmakla Beraber Sphere Ve Codlarda Adamlarin Bildigi Dilden Olunca Adamlar Script Bakimindanda Static bakimindada Bizim Önümüzdeler..
bundan bir kac sene önce bir server acmıstık ve kendi scriptlerimizi yazmıstık.
örnegin:

player kendi evini kendisi yapıyordu vendorlarda ev yoktu.

evde .res yerine sarjlı res tası vardı.

cesitli yarışmalar düzenleniyordu yarışma alanları ve özel mul ler eklenmişti.

ama bir teot cıkması injeksın kullanılması bazı playerların bir takım playerların haklarını yemesi gmlerin ediletler uğraşması playerları oyundan sogutu.

ama inanıyorum ki yakında birisi bir server acıcak herşey eskisi gibi olucak.

inanın artık eski bir uo oyuncusu olarak girdim hiç bir serverdan zevk almıyorum alamıyorum.

sizin görüşlerinize ve düşüncelerinizede sonsuz saygı duyuyorum.

iyi günler.
valla iyi sistemleri olan sunucuları bazıları çekemediği için elinden gelen bütün saldırıları yapmaya çalışıyor. hostu da var tabi aç gözlü hostlar.
benimde hostum var bende o işi yapıyorum ama en azından arsız değilim.

sonucta herkes kendi isteğiyle bir yerlere geliyor ve caba göstermek istiyor.

burda anlatmak istedim scriptlerin yayınlanması v.s değil. burda asıl anlatmak istedim şey playerlarımızın bilincsizce davranıp aaa bak onda var kesin edit aaa bak onda mare var bende neden yok diyere cekememesi uğraşıp emek harcayarak bazı yerlere gelmek icin uğraşmak değilde üsengeclik edip illegal programlara baş vurmaları.

ultima bu yüzden felc durumda yürüyemez hale geldi.

+18 yaş altındaki genel tabirle (kimse yanlış algılamasın) gulucagina girmemiş playerlar dogmaya başladı. herkes seviyesini bilse durumunu böle böle bir sıkıntım var V.s die sölese herkese eşit davranılsa ciddi annamda yeniden ultima online rabet görür benim düşüncem bu.
host arsızlığı derken , uocu çıkıp packı çalabilenler oluyor anlamında :P
:D anladım aynısı benim basımada geldi kankamın yazdı uo sitesi ve online üyelik sistemini calmaya kalmışlardı sunucuya girip rapde atarken yakaladım hemen kapattım.
Abi yardim edebilicek varsa acalim öyle bir sunucu yaklasik 2 milyar param var yardim edebilirm.
2 Milyar Para ? :D
Sen Onu Bana Ver Gerisini Düsünme..:)
Guzel bir Server Acariz.Rp Hnmm Sonra Seni Player Yapariz.Sonra Ne Olacak Bilionmu Sana Event Vercem VIP Player Die Sonra Sana Paso Edit Basacaz Sende Server Kinqi Olacan Nasil Fikir ?

@Wolcano
Abi Web Tasarimlar 175 Ytl'den Baslayan Fiyatlarla Demissin Heralde Asp + 3D Emülasyonlar Dahil Siteye + Göcmeyen Bisidir Dimi :)
Axuare sacmalamissin desem?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.