Burası türkiye burada babana bile güvenemezsin
@Marlock
+1
Arkadaslar Bence Bu Kadar Elestiri Yeter Kilitleyin Bu Konuyu !
Yahu ben sizi hiç anlamıyorum işte burada herşey böyle frenleniyor.Adam hayrına yapıyor belki sizinde olumsuz üretmediğiniz sonuçlar çıkmadı isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz bu yapanla yaptıran arasında bi konudur,konunun kilitlenme isteğinide anlamış değilim..
Bakın berkanu biz demiyoruz sen güvenilir değilsin alçaksın sen al sana bomba diyoruzki şöyle şöyle mesela bunu yapacak arkadaşlardan herhangi bir isteği varmı connector'u verdiği için talep ediyormu bu tarz.

Dediğim gibi kimse babasının hayrına yardım yapmaz(Kişisel).
Kişisel demeseydin çok yazacak şeyim olurdu :)

Benimde tek sinir olduğum nokta biri hayır yapıyor bazılarıda bunun altında bi bit yeniği arıyor illa yardım yapacak diye bi kötülük mü olacak.Bu zihniyeti ortadan kaldırmaya çalışıyorum ama pekde başarılı olamıyorum :)
Sen beni tanırsın ben seni tanırım bi connector için seni kırıcak değilim ama türk insanı dolandırıcılıkta 1 numara o açıdan :) tabi bunu yapan arkadaşımız tamamen art niyetsiz masumane yazıp koymuşda olabilir bunu ancak onu tanıyanlar bilebilir.
Türk insanına çok mu yüklendin :D aslında benimde karşıma bu zamana kadar dürüst insanlar çok az çıktı herkes çıkarlarınınn peşinde ama bu arkadaş için bişey diyemem çünkü tanımıyoruz diğer arkadaşlarda tanımadığı halde yorum yapıyorlar yanlış bişey..
Novice
-0.500001
Bırakın Adam Yapsın Size NE?
Bende onu diyorum amaann kapatalım şu konuyu :)
Tebrik ediyorum her zamanki gibi konu dağılmış

// Kilit



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.