Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
2004 yılında oynadığım ve çok zevk aldığım UO shard (imzama bakın) tekrar açıldı. Eski playerlar kesin hatırlar. Simdi tekrardan açıldı. PVP-RP tarzı birşeyler yapmışlar ve bu beni çok heycanlandırdı. Merak ettim tekrardan oyanayacak olanlar varmı? ve eski anılarımızı anlatalım..

Bu konu zahayn tarafından düzenlendi(2010-01-30 00:47, 14 yıl önce)
Benim oynadığım zamanlarda en fazla oyuncu sayısına sahip sunucuydu, denemeye değer
Evet 500 yakın playerı vardı ama şimdiki zaman ve ozamanki zaman farklı doğal olarak :D Ama şimdiye kadar hiç görmediğim bir Tarz yapmışlar
BlackThorne mahkum almış Lord British falan ona göre sistem yazmışlar
Andoria çoktu tabi kuyruk acısını Hostmaestro'dan cıkarmaya calısıyor.Arcadia acıldı adamlara full saldırı yaptılar bu kadar playerı acı andorıa daha dunku server 2 tane program yazıp pıng atarak kendılerını bısı sanıyorlar.Andorıanın ownerı kendı web sıtesıne bızı saldırı yaptılar sımdı bır program yazdım aynı sekılde bende onlara saldırcam DIYEN BEYİN YAŞI +18 GECMEMIS ,SERVERI 300 PLAYER GORDU DIYE KENDINI BISI SANAN ZAVALLININ TEKIDIR GORUN BAKIN arcanum,pyramıd,arcadia sunucularına gırılmıyor sırf attıkları pıng yuzunden ama ılerde bakın işin hukuksal boyutu nereye gıdıcek goruceksınız ;)
Forumları sıkça takip eden birisi olarak , artık bir yorum yapmak istiyorum. Kimler neler yapıyorsa , bu olaylar ahlaksızlık boyutunu aşmış arkadaşlar. Taraf olan herkesin kendine çekidüzen verip şapkasını önüne koyması lazım. Ultima-Online'a gönül veren insanlar , sizin yada herhangi kimselerin , karşılıklı atışmaları v.s yüzünden oyundan soğumakta. Elinize geçen , ego tatmininden fazla birşey varsa diyecek söz bulamıyorum fakat Ultima-Online'i öldürenin p.h , kolaylık , edit , taraflı tutum tarzı şeyler olduğunu düşünmeme rağmen , en az bunlar kadar sizlerde suçlusunuz maalesef. Herkes önce bir kendine baksın , bu işi niye yaptığını anlasın. Benim gibi yüzlerce kişiyi , ikili atışmalar yüzünden üzmeye veya kırmaya hakkınız yok. Bu ülkede bu oyuna bağlanan birçok kişi var ve onların hakkını çalmaktasınız şuan. Herşeyden önce yaptıklarınız bir ayıptır. Herhangi bir sunucuda oynamıyorum ve çok farklı hayallerim var , lütfen mesajı başka yönlere çekmeyin.
hakikaten sidik yarışına döndürdüler olayı. oyun oynuyor insanlar sonuçta herkes kendi işine baksın, az bir kitlesi kaldı zaten iyice soğutmayın milleti.
Nexima : hakikaten sidik yarışına döndürdüler olayı. oyun oynuyor insanlar sonuçta herkes kendi işine baksın, az bir kitlesi kaldı zaten iyice soğutmayın milleti.

artı sonsuz
Dün bir hevesle Arc. açıldı diye mutlu olmuştum, kendini bilmez birkaç ..... yüzünden maestro host şirketini kullanan bütün serverlar kapalı durumda
Üslubunuza dikkat ediniz.

Bu konu Narsia tarafından düzenlendi(2010-01-30 19:46, 14 yıl önce)
Bence burda tek suçlu Hostmaestro hizmet veriyosan böyle şeyleri engellemesi lazım ben suanda en çok Arcadia üzüldüm yeni açıldır direk bu sorunlarla karşılastılar..
Saldırılar çözüm buldular galiba ArcadiaUO suanda sitesi ve sunucu açık, herkesin bi kere girip sitesini incelemesini öneririm..
Şuanda site ve sunucumuz sorunsuz çalışmaktadır. Herkesi bekleriz. 15 gün boyunca PH açık olucaktır.

Bu konu Leo tarafından düzenlendi(2010-01-30 20:44, 14 yıl önce)
Members
-0.7
Sorunsuz Şekilde Devam.İyi Oyunlar

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.