Silindi
ikissyoudie12 : Aslında iyi fikir.Ama evet türkiyede bu potansiyel yok.Ve bir sphere serverinde bu olmaz gibime geliyor.Çünkü sphere serverları pek fazla player kaldırmıyor.Ama runuo tabanlı sunucular çok fazla player kaldırıyor.Mesela bir yabancı runuo sunucusunda 8000 player görmüştüm.Bunu başka bir sphere sunucusunda yapmaya kalksak makina donar.

Ha sphere 8000 kaldırsaydı açıcaktık yani ? Çok saçma.

adam gibi bağlantın bilgisayar özelliklerin olsun 400 player kaldırırsın demi ?

Hah o halde;

400 playerın var mı arkadaşım ? var diyelim 400*7 = 2 Milyar 800 milyon ettimi ? Bunun 800 milyonunu server giderlerine harcadın 2 milyar sana kaldı.Ki sen bunla yetinmeyebilirsin mesela;

Normal account = ayda 7 ytl (400 kisilik sınırda takılırlar)
Premium account = ayda 15 ytl (400 uzerine +75 premium sınır eklenir yani sınıra takılmazlar)

400 tane normal 75 tane premium yapsan zengin olursun.Ki sen 8000 kisiden bahsediyorsun.kafayı çalıştırmak lazım biraz.Ki bunlar sadece online değerler dediğim gii adam gibi birşey yapılırsa en az 600 700 paralı accounta ulasılabilir.
türkiye genelinde bu iş yaş. 1ytl den account alımları olsa yine gelmezler :D
Silindi
Apprentice
7
yani benişm demek istedğim suçu sphereye az kisi kaldırıyor diye atmamak lazım.Sen 400 kisi kaldıran paralı accountlu serverin olsun ayda 2 milyar para kazanırsın.
Evet.Sphere zaten ideal rakamlarda 400 500 cok bile.Sossaria haritasında 8000 kişi olsa adım atacak yer kalmaz :kikirik
Yok yaf sadece dungeonlara gidemeyiz =) .Sağlam güildlerin hepsi farklı bir dungeonu almış olur =)
Ahaha :D sistem yapılır dungeon alma sehir alma fln.Valilik sistemi :kikirik
Ohaa beah.Fazla uçtuk.Dungeon satın alınıyor =)
Bir sunucuda sehir alma sistemi var gayet zevkli oluyor hurra 100 kişi bi dalıon sehire adamlar gelio kapıs baba kapıs 3 saat savununca sehir kusatmayı baslatanın oluyor üye v.s alıor :D.
(Sunucunun ismini vermeyelim.)
Şöyle bir sistem nasıl :) Sitedeki reklamlara tıklamayan servera giremiyor :)

Mesela işte makinadan htm yayını yapıyorsun google ads kodlarını htm e koydun, siteden frame verdin ve bir player onlardan birine tıkladı ve tıklama esnasında ek kod olarakta makinadaki 2593 portu 24 saatliğine açılıyor. Ve 24 saatin sonundada tekrar tıklama ile aktif oluyor sunucu portları o kişiye yada aynı sistemi siteden giriş yapan kullanıcı ( kullanıcı ile oyun hesap adı aynı olmak şartı ile ) o frameye tıklayıp 24 saatliğine o accountun girilebilir yapabilir.

Ve böylece her tıklama başına server sahibine para gider...
@dtuncer
cok kurnazsın :D
Silindi
Apprentice
7
Olabilir de daha Böyle Dünya çağında benimsenmiş sistemler kullanmak lazım Wowdaki premium ve ücretli account sistemi gibi.
Dediğin olay Counter Strike deki slot yani ücretli üyelik 20 kişilik slotlu servera diyelimki 15 ücretsiz üye yazıp girebilyior ve diğer 5 ek üye bölümünede şifresi olan ücretli üyeler girebiliyor. gibisinden gibi değilmi ?
Silindi
Journeyman
1.2
Evet. yani 400 hem premium hem ucretli accountlar girebilecek eğer ki sınır 400 e dayanırsa premiumlar için 475 e kadar çıkabilecek ama sadece premiumlar 400+ player olabilecekler.
Hadi başlıyalım scriptini yazmaya =).Biz değil Sercan yazsın=) hadi Sercan script isteriz script isteriz :alkis
Baksanıza adamın adında iki tane l harfi bile var hanginizde var =)
Çok güzel düşünceler aslında Michaell'inkiler..
Ama işte bu potansiyel Türkiye'de yok + Türkiye'de olmaz :(



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.