Şimdi adam gibi bişeyler yazılmış bari bende bi kaşık atam.

Şimdi benim fikrimce mantık şudur.

1) Garanti Bankasının internet pos dalgasını yıllık alıyosunuz. Bu yıllık 140 YTL idi sanırım. Bu nemi peki ; misal bi adamın biri credi kartıyla sizin premium account unuzu alacak dimi direkman adamın cc den sizin garanti bankası heswabınıza para yatıor. Paypal dı bilmem neydi uğraşmıyorsunuz.

2) Adam gibi bir account sistemi yazılması lazım. Bu tarz account sistemini yazacak kabiliyet ve beceriye sahip pek çok adam war. Misal bi tanesi ile ben aynı bölümde okuyormuşum daha yeni tanıdım.

3) Eşşek gibi bir sermaye konmalı. Yani en az 1000 YTL yi cebe koyup bu işlere girmelisiniz.

4) TR de makina bulma konusuna gelince TR de makina bulunur ama nasıl bulunur nerden bulunur bunu da size bırakmak lazım:D

5) Scriptsel olarak böle bir sistemi yazmak gayet basittir. Benim kanımca. Yani sphere'de bunu yaparsınız. Ancak esas yapmanız gereken olay account sistemini halletmektir.

6) Adam gibi adam bulmanı zlazım hep sölüyorum. Adam gibi adam lazım. Su koymucak gaz yapmıcak. Meme yapmıcak adam lazım. Bu ben sen değil. İşinin ehli olacak ve sırf bu işlen ilgiliecenk.

7) Vergi konusu sölenmiş. Vergi işide gayet basit bir adi şirket açmanız en fazla 25 dakikanızı alıyor. Sanal faturayıda düşünürseniz. Fatura dalgasıylada ilgilenmenize gerek kalmıyor.


Yani buişler aslında kolay ama uğraşcak adam lazım.

Misal benim çok büyük hayallerim wardı. Neviada veya Neviex projelerimde. Kesenin ağzını bilie açmıştım. Ama gel görki türkiyede kimse bizi takmadı. Takmadıda noldu. Gittiler r402 ile server açıp 400 player gördüler. Noldu dediler 56B yapalım. Yaptılar noldu. Hala uğraşıyolar. Bazılarıda 1 gün test yaptı 56B açtı. :D

Geçen gün neviada nın dosyalrında güncelleme loglarımızı gördüm suicide ile benim. Tarih 01-01-2007 :D Vendor scripti elden geçti @ Holy yazıordu. Duygulandım. Ama artık umudum kırıldı yani. 10 Yıllık bir oyun ve bu oyunu yaklaşık 7 senedir takip etmeme rağmen, her kademesindede bulunmama rağmen UO dan soğudum. :D artık ne mi yapıorum :D hiç bi s2m yapmıorum walla UO adına arada soruyorlar yardım ediyorum okadar.

Yani aslında TR de bi boşluk war kitleyi çekmek için bi uğraş beklior millet ama o hareketi kim yapacak bilmiorum. Ha olurda :D biri şirketi kurarak işe başlarsa. Yani resmiyete dökerse :D Call me:)
Ünsaç beni unutmaaa :alkis:alkis
güvenlik te önemli. ciddi ciddi bu işe kalkışacak sağlam adamlar olursa yürüyebilir. yamuk adamlarla iş yapılmaz. güvenliği üst seviye sağlamak çok önemli. zira free shard sahipleri açık aramak için gecelerini harcayacaklardır.
Bu arada eklemek istiyorum.
Sphere sözleşmesinde bu oyun üzerinden para kazanılmasının yasak olduğunu belirtiyor.
Lokman çürüttü sizin projeyi :p
Silindi
Apprentice
0
Evet Nebula mail satarak yapıyordu bu işi. Sattığı maile sahip olmayan giremiyordu :)
Nedim bizi diskoya götür :P
Silindi
Novice
0
Lokmancım nebula nası yaptıysa o şekilde yapılır yani;

Oyun accountunu paralı satmazsını[email protected] adresini paralı satarsınız o mail olan kişiler sadece account satın alabilirler vs vs.Bu şekilde spherenin size diyebileceği birşey yok.Ki nebulaya diyemedi.

@Holygun
Vallaha aynen öylede hocam yok işte o potansiyel yol cesaret edebilecekde kimse yok Nebula bile kaldıramadı onu.
warsa yapacak olan her türlüsüne desteklerim.

Ama ciddi iş olursa
Bende yaparsanız oynarım. Hatta paralı yaparsanız belki acc bile alabilirm. :)
Kendi emülatörünüzü yazın bakın sphere üzerinden para kazanmak yasakmış ( bkz.ateşe 4 kilo c4 ile gitmek ) 8)
Silindi
Members
1
Hadi yazalım :D sanki katana scripti yazıyo :D
Burda sphere yazmanızı gerektirecek bişey yok. Sphere'in para kazanma yasaklamasıda sorun değil. Çünkü burda alicengiz oyunu yapılıyor. Ve sphere account'u değilde siteye üyelik paralı olarak gösterilebilir. Buda bildigin yasal bi durum.

Ayrıca bugune kadarda hiç sphere sözleşmesini bi yerde görmedim:D yerini bilen warsa :D bi atarmı okumak isterim.:)
E-mail almayı paralı yaparlar olur biter.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.