Not: Nedense ekleyemedim resmi siteye. Fatal Error veriyor.Buyrun link.


https://img691.imageshack.us/img691/4646/bugmu.jpg


Siz karar verin.
Bir şey anlamadım ama resmi tekrar upload al server adını sil :)
Expert
34.0001
evet, kişiden kişiye değişir bu olay. kimine göre bugdır kimine göre değil. bencede bug.
Members
0.1
Evet, bu bariz bir şekilde bug. Zaten çok kez taba basıp başka bir npcye ataklı kalarak türlü hazırlıklar yapmanızdan ortada bir şeyler döndüğünü anlamanız gerekir. Zavallı yetkili de uzun uzun anlatmış =)
yaw ben bişey anlamadım birisi anlatabilir mi? :D
Anlamadığım şu bana göre bu bir taktik. Ata dalarım elime bowu alırım. Cıplak birşekilde at hpmi götürdügü gibi heal basarım. Ve healing kasarım. Serverin açığını katletmiyorum.Her serverda yapılabilecek birşey bu.Bence saçma.Bunun bir fixi vs olabilir mi? Hayır... Bence bug değil taktiktir.
Ya bu şekilde birçok yöntem vardır bunlar bug değildir. Ama bazı sunucular bunu bug olarak algılıyor. Aslında bencede bug değildir sadece kendi kendine dummy oluşturmak denir buna:D
bence bug değldir ama sunucuda bug olarak belirtilmişse ve yapıcak birşey yok.
bence at ile kasmak bug değil çünkü her serverda yapabilirsiniz bunu.
şu şekilde bir önerme yapabiliriz. Buglar fixlenir. öyleyse fixlesinlesinler :D
Değil işte saçmaladılar ben bunu dedim ona saçmalıyorsunuz diye ama. Neyse... İsim veriyorum çünkü isim vermeme olayını saçma buluyorum. Kimin veya neyin hakkında görüşülüyorsa onun ismi verilmelidir.

Bence Savant nickli staff bu kuralı kendi uydurdu.Bilemicem ama inşallah bir revo yetkilisi buraya açıklama yapar, ama ilk önce pagelere bakmaları lazım ;) Pagelere bakılmıyor. Baktıkları zamanda kasmamızı engellerler.
Members
0.1
- Bir bugun düzeltilememesi onun bug olduğu gerçeğini değiştirmez.
- Bir NPC size tek başına saldırıyor ve siz buna karşılık savaş konumuna geçip ona saldırmıyorsanız bu bir bugdır.

Ayrıca staffın size bir garezi olduğunu zannetmiyorum. Zira olabildiğince kibar bir dille neden bug olduğunu anlatmış size. Gelip burada onu böyle kötülemeniz bence yanlış.
Ben kimseyi kötülemedim ki buda bir bug değil taktiktir.Eline bow alınca yakından vurulmadığını herkez biliyor neresi bug ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.