UO Türkiye haritası UO'nun çöküşü ve yapılabilecekler.

Bu konuyu açarak ne kadar gereksiz bir iş yaptığımın farkına vardım o yüzden bir daha gündeme getirmemek üzere siliyorum.

O kadar cevap yazıldı ama hiç kimse anlattıklarımın ne anlama geldiği konusunda bir fikre bile sahip olmamıs.Suçu kendime atıyorum ve benim anlatamadığımı varsayıyorum. Ya da sizin okumadığınızı.

Ne sunucu açıcam dedim, ne türkiye haritası olan bir sunucu açıcam dedim.

Ultima için bu kadar kodlamaya merak salmış insan varsa bu kişilerin arasında nadir olan profosyonel bir iş ahlakına sahip zeki insanların bu oyun için ne yapabileceğini ve neyi ne kadar yapabileceğini merak ettim. Ama hata yaptığım yer burası. Global düşünmenizi bekledim, çözüm veya fikir değil sistemi üretmenizi istedim.çok şey istemişim :)

Bu konu CarpediemDynxRa tarafından düzenlendi(2008-10-23 15:20, 15 yıl önce)
Skiller Robeler vs Hakkında Tamamen yanındayım Fakat 15 Yaşına dikkatimi çektide 11 yaşımdan beri bu oyunu oynarım ağzımdan küfür çok zor yani cımbızla alınabilr hepde saygılı bi playerdım bu insanların yetiştirilme biçimine göre değişiyor ben 16 yaşındayım hala aynıyım 7de neyse 70de o hesabı Benim annem Babam Küfür Etmenin Kötü bişey olduğunu Söylediler ve buna göre eğittiler İnsanların Yetiştiriliş Tarzına göre Değişir Sen 15 yaş Kitlesi Deyince Ucu bi yerde Terbiyeli Playera da Dokunuyo Yani Kurunun yanında yaşda yanıyo
Haklısın.15 yas derken ne anlatmak istediğimi anladıysan sorun yok.
Tamam anladımda yaş olayından banada dokunuyo söyliyim dedim ayrıca Türkiye Mapi Gerçekten Benzemiş

Acaba Devlet Yönetimli Server Mi Yapsak :D:D

O deilde aklıma bişe geldi ist den hataya Atla Koştuğumu düşününce 15kda xD xD xD xD xD

Bu konu Marlock tarafından düzenlendi(2008-10-10 04:44, 15 yıl önce)
topici okumam cok zaman aldı ama yine de etkilendim.sırf cevap yazmak icin üye oldum. ben nebula dönemlerinde baslamıstım uo ya ve o zamandan bu döneme ultima nın ne kadar gereksizliklerle dolduruldugunu görebiliyorum.
sen okadar map yapmıssın neden o söyledigin organizasyonu yapmıyosun ki. Herkes birbirinden bekliyo böle seyleri.herkes birileri bisey yapsın diye beklio ama kimsede tık yok.türkiye haritası cok cekici geldi bana özellikle istanbulla briti cok güzel benzetmissn yani mantık güzel ama herkes bu konuda birsürü sey söylüyo ama kimsede icraat yok.insallah düsündügün sekilde bi organizasyon yapılırda bu konuları konusmayız bi daha.
uzun zaman önce uo yu bırakmasaydım ve bu konularda bilgim olsaydı benimde corbada tuzum olsun isterdim ama hic bişeyden cakmam yaş ilerledi:)
ataturk portresı benım hosuma gıttı,fakat arkadaslada daha once konusmustuk yanılmıyorsam bıraz acması guc en kendısıde bılıyor allah kolaylık versın , başarılar
Biraz zor oldu ama tamamını okudum.Çok doğru ,bir o kadarda hepimizin konuşageldiği tespitlerde bulunmuşsun. Harita da hoşuma gitti diyebilirim tabi gezmek daha hoş olurdu :) , Minoc'taki atatürk portresi özellikle çok hoşuma gitti gerçekten, tebrik ederim.
Ancak şehirlerin mimarisini hiç bir şehirde sosaria ile aynı tutmasaydın daha mı hoş olurdu sanki ? Gerçi oyuncular yabancılık çekmesin diye yaptığını söylüyorsun ama ne bileyim böyle özel bir harita yapmayı planladığına göre bence tüm şehirleri kendin tasarlaman daha hoş olurdu. ( Evet söylerken hiç de zorlanmadım :) )

Her ne kadar gönülden desteklesemde vakit ve bilgi kısıtlılığımdan dolayı maalesef kişisel katkım mümkün değil.Başarılarının devamını diliyorum.İşin rastgelsin...
woow süper server haritayı kim yaptıysa eline sağlık muhteşem bir çalışma.
Master
59.2997
Güzel çalışma tebrikler, ancak haritadaki şehir dizaynları britain-minoc ve benzerleri yerine tekrardan şehirlere uygun bir şekilde düzenlense daha estetik durur gibi.
Slothere : Güzel çalışma tebrikler, ancak haritadaki şehir dizaynları britain-minoc ve benzerleri yerine tekrardan şehirlere uygun bir şekilde düzenlense daha estetik durur gibi.

Katılıyorum. Dizaynlar Britain ve Moonglow'unkilerle neredeyse aynı gibi.
Novice
-0.500001
Ya Harita Gercekten Sper Ama Yazıyı Cok Uzatmıssın Bn Yarısına Kadar Okudum Ama Gercekten Calısan Birisin..Simdi Yorumlasam Sninkinin yarısı Kadar Yorumlarım Oyusden Hic Girmiom O konuya..
Tebrik ederim çok güzel görünüyor :) yanliz İstanbul mezar yerine Karacaahmet desek mi :D diyelim yaaa :D
KOCAELİ NEDEN YOK?
benim anlamadığım cove filan duruyor ? onların üstünemi map çizdiniz ?..
Map çok güzel fakat sloganın map e biraz ters değilmi.Türkiye haritasında oynatmak istiyorsun kişileri fakat ingilizce slogan seçiyorsun.Anlam veremedim açıkçası bu işe.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.