Trabzonun ilçelerini yapabilirmisin özellikle OF u falan :D ama vallahi tebrik ederim.
Oncelikle yazını okumadım Direk olarak baslıga hitaben yazıyorum , İnsanların emeklerini cope atma Yeter uzun vadede istedigini elde edersin ..
Emeğe Saygı Bence Güzel Bir Çalışma Tam İstediğim Map Çeşidi
Tebrik ediyorum.

Fakat bazı kişilerin emeklerine saygı duyup bazı kişilerin elekştirilerini bazı kişilerin emeklerini eleştirerek cevap vermemelisin.Bugüne bugün Bronx script pack'i sunmasaydı.Nebula haricinde sağlam sunucular açılamıycaktı.Lakin sunucunun kalıcı olabilmesi Online Player ile odaklı .Online Player'ın olabilmesi için ise sunucunun 1-2 sene göz önünde bulunması gerekli.En ufak hatanda eleştiri alman ve sunucunun kapanması an meselesi. Kaldı ki bunuda yaşayan biri olarak söylüyorum.

Ultima Online'ın çöküşünü kendine prim yapman ve detaylı bir şekilde bizlere anlatman gereksiz gibi geldi.Çünkü bu platformdaki çoğu kişi bunun nedenlerini biliyor.Ne yapılması gerektiğinide biliyor ve deneyerek göstermeye çalışıyorlar.Yani bu " Hadi bizde bir server açalım " demek olmuyor.Başarısız oluyorlar malesef.

Server'in açıldığında oynamayı düşünüyorum.Haritadan ziyade Atatürk Portresi beni etkiledi.Umarım script anlamında güzel bir sunucudur.Yalın sade ve cidden zor olsun. İnan daha başarılı olacaksındır.

Başarılar diliyorum.
Bu konuyu açarak ne kadar gereksiz bir iş yaptığımın farkına vardım o yüzden bir daha gündeme getirmemek üzere siliyorum.

O kadar cevap yazıldı ama hiç kimse anlattıklarımın ne anlama geldiği konusunda bir fikre bile sahip olmamıs.Suçu kendime atıyorum ve benim anlatamadığımı varsayıyorum. Ya da sizin okumadığınızı.

Ne sunucu açıcam dedim, ne türkiye haritası olan bir sunucu açıcam dedim.

Ultima için bu kadar kodlamaya merak salmış insan varsa bu kişilerin arasında nadir olan profosyonel bir iş ahlakına sahip zeki insanların bu oyun için ne yapabileceğini ve neyi ne kadar yapabileceğini merak ettim. Ama hata yaptığım yer burası. Global düşünmenizi bekledim, çözüm veya fikir değil sistemi üretmenizi istedim.çok şey istemişim :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.