Nebuladaki videoda helebilmem kaç yıllık ultimaciyim böyle bişey görmedim dersin :) al buda hiç görmedigin şeylerden

https://i.hizliresim.com/wjk4XG.png
https://i.hizliresim.com/KPL5rQ.png
https://i.hizliresim.com/xARAyp.png
https://i.hizliresim.com/wO1RoQ.png
Her banladığımız gelip platforma konu açıyor ne büyük bir başarı.
Her ss'i sırasıyla cevabını vereyimde sus daha fazla ağlama.

Newbie bag olayına gelirsek, sunucudaki The Brothers guildinin bildiği (üyesi olduğun guild) bagleri newbie yapmaktadırlar bu doğru ancak bu bugı bulamadığımız için her 30 saniye'de bir newbie baglerin attr'si 0 olmaktadır.

-5 market puanı bizim verdiğimiz bir sistemdir. Sunucuda Festine steed 15 Tl ancak oyuncular 10 market puanı varkende alabilirler, - market kredisi mevcut.

3. screene gelirsek, Evaluate'deki carpenter menüsünde tekrar yap butonunda bug oluşmuş ve bu durumu sonradan kendi ağzınla sen ilettin fixlendi.

Neyse daha fazla konuşmayım, kendi ağzınla yapmış olduğun bugları bana zamanında skype ve facebook üzerinden ilettiğin konuşma kayıtları.
6 dakikalık videoyu izlerseniz zaten anlarsınız, valla hiç üşenmedim video çektim nihaha :asik2

Efecim kusuruma bakma ama kankin çok saf çıktı 8)

Ha bu arada https://prntscr.com/33k6qb su resimdeki yazıları millete diyormusun ki yay kardeşim item vericem.

Sen bukadar düşmüşün be Efenin yolundan ilerliyosun ;)


https://www.eva.gen.tr/forum/showthread.php?5908-Sunucu-hakk%FDnda-bilgilendirme



[/youtube]

Bu konu Nelph tarafından düzenlendi(2014-03-24 03:10, 10 yıl önce)
Çok gülüyorum bu eva muhabbetlerine bukadar topic acıldı edit yok şu yok bu adam marketten saflar sayesinde iyi para kaldırıyor kapatmıyor tabi.Ama bide savunma yapmaları yokmu :D

''Newbie bag olayına gelirsek, sunucudaki The Brothers guildinin bildiği (üyesi olduğun guild) bagleri newbie yapmaktadırlar bu doğru ancak bu bugı bulamadığımız için her 30 saniye'de bir newbie baglerin attr'si 0 olmaktadır.''

Acizliğin göstergeside burası koptum vallahi hahahaha

Yanlış anlaşılmasın şu 9 senelik ultıma hayatımda pvp serverı olarak bir tek intensede uzun soluklu oynadım ve bana göre gelmiş geçmiş en iyi pvp serverıdır türkiyedeki evaya falan girmedim bile u-sden takip ettigim kadarıyla hep bir edit hep bir video ve bunları yüzsüzce yalanlayan yok video çeken stafflar falan :)

Neyse başarılar genclere.
Silindi
Members
0
Konuya dışardan vakıf olucağım.

@Nonserviam

Çok taraflı bir mesaj yazmışsın.Sana diyeceklerim var.

VİDEOYU İZLE bir mesaj felan okumadan yorum yapmışsın.Daha konu hakkında tek kelime okumadan yorum yapıyorsunuz.Marketten parayı kaldırıyor yazmışsınız şu anda server açsam emin ol market sistemini koyarım bende.Hangi serverda yok market ha?.Türkiye'de kalmış 2 tane pvp serveri halen millete boş laf etmek peşindesiniz.Taraflı olarak mesaj atmıyorum Evaluate hakkında birçok konu açıldı hepsinede cevap verilmiş.

Video çeken stafflar :D ne yapıcaktı böyle konu açılacaktı boş boş duracakmıydı?Az mantıklı cevap verinde bizde diyelim ha bu herif haklı :) İyi Günler
@mert77


marketten parayı kaldırıyor derken kaldırsın zaten ona lafım yok ama bu server hakkında açılan 9123291319249. başlık sanırım ve hala yüzsüz gibi edit yok olaylarına giriyorlar her serverda edit oldu kardeşim sizin 2kurusluk pvp serverınzdamı olmuycak komik geliyor bana :) Ne videosunu izledimm ne adamın ss lerine göre yorum yaptım hep olan eva mevzuları o yuzden :)
Nelph : Newbie bag olayına gelirsek, sunucudaki The Brothers guildinin bildiği (üyesi olduğun guild) bagleri newbie yapmaktadırlar bu doğru ancak bu bugı bulamadığımız için her 30 saniye'de bir newbie baglerin attr'si 0 olmaktadır.

ahahahaha iyiymiş nebula tarzı çözümler sdlkfsşd
haha o facebook konuşmalari çok eski şeyler in bin olayi peki parayla verdiğin in bine ne olucak haftalık olarak satıyorsun bilmiyor değiliz çoğu arakdaşımızda var hatta benden akıl alıp o in bin e süre eklemei bile ben söyledim sana acıyorum :( ha bide ben item kasmaktansa senin açıklarınla geçiniyorum oktan boktan buglara exolar mineler vererek serverın zengini yaptın gidipde edit bir serverda item mı kasıyım enayi bir staff bulmuşum nede olsa bişey soyluyorum hop exo hop mine o marketete gelirsek hemen bi olay bulmussun 0 market puanı varken -5 e düşürdüm canım :)
Youtube'de Evaulate hakkında bir sürü video var eva katanalar tek atıyor. Adamlar stara gidip deedleri okuyor in bin ile ilgili ve ekstra olarak bana gelen konusmanın devamıda buyrun

[14:43:46] Oguz & Kheul: [23.03.2014 20:36:24] Oguz & Kheul: sen versene la
[23.03.2014 20:36:34] Oguz & Kheul: başkalarına veriyon ona vermeyemı utanıyon
[23.03.2014 20:36:50] Evaluate - Donate www.eva.gen.tr: neyse küfür etmicem söyle diyeyim
[23.03.2014 20:37:01] Evaluate - Donate www.eva.gen.tr: ... .... veriyorum ben
[23.03.2014 20:37:04] Evaluate - Donate www.eva.gen.tr: a..
[23.03.2014 20:37:09] Evaluate - Donate www.eva.gen.tr: neyse hadi kocum
[23.03.2014 20:37:11] Evaluate - Donate www.eva.gen.tr: efeye selam
[23.03.2014 20:37:13] Oguz & Kheul: cocukmusun
[23.03.2014 20:37:14] Oguz & Kheul: amk
[23.03.2014 20:37:14] Oguz & Kheul: :D
[23.03.2014 20:37:15] Evaluate - Donate www.eva.gen.tr: siktirin gidin
[23.03.2014 20:37:16] Oguz & Kheul: buyu lan buyu

Ve adamında bug ile item alması çok güzel bir durum. Adam yolunu bulmuş :D :D
Videoyu izlemeden boş yorum yapmayın, cocuk sende artık ağlama her banladıgımız konu acıyor :D
Efe tatar yalakası git hadi evaya saldırmaya calısın.

ağlama la tamam mal mal capsler'de koyma buraya hala çocuksu haraketler yapma peşindesin eski konuşmalari atarak bi yere varamassın eskiden seninde ne bok olduğu biliyoruz gerçi hala aynısın bi değiş artık her banlandığın dediğinde daha ilk yani ben senın yalaka playerların gibi evanın forumda abi ozur dilerim hata yaptım yazıları yazmıyorum burayada burda diğer playerlara nasil bir serverda oynadiklarini gösteriyorum.
Seni ciddiye aldigimi falan mi saniyosun buraya girgirina girip dalga geciyorum len seninle yemisim ultimasini banane liseli staff al diyr yalvardigin konusmada var videoda ulan attigin sslerin videoda hepsi var zaten aciklamasi kendi agzinla senin ethereal bugdan dolayi benim cantamda diyosun in bin yapiolar diosun ssde ha bu arada seni en az 5 kere banladim ozur diledigini ne cabuk unuttun. Oyun len bu beynine sok sunu fazla ciddiye almayin artik. Efe tatar akraban nede olsa ona cekmisin sende icinde bir adilikler dolandiriciliklar var. Sunucuya saldiri yapiosunuz ip bloklamam 1 dakikami aliyor sonrasinda agliyosun burada. Yazik len harbi yazik :D
ulaa bak hele bak ciddiye almiyosun video çekiyorsun :D kendi sitende açıklamalar :D dönme la bu kadar
Ha be mustocum ne günlere kaldın biz sana zamanında bu insanların ne mal olduğunu söylemiştik işte şimdi böyle düşersin.Evaluatenın ne mal olduğunuda herkes biliyor kheul oguz kardeşiminde ne olduğunu biliyor.Biz kopek gibi raid kasarken arkadaş bug bulup mustafaya söyleyip aldığı egzotikleri market puanlarınıda biliyoruz biz.Şimdi bug kalmadı oğuz adamlığını bozuyorsun ayıp ediyorsun zamanında musto kankinden iyi item aldın aranız bozulmuş sanırsam yokluğumda.O dromak komutunda ben quest alanında dalga gecersenize yaymıştım meğer doğruymuş ben yanlışıkla bulmuştum ama tam cözemedim sen cözdün helal olsun diyelim.Efe tatar kankime selam söyle internetime arada saldırsın cok yavaş qweqeqwe.
Nelph burada milleti kücük liseli diye yadırgamanıda anlıyorum nasılsa daha ygs de barajı gecemedin doğrudur liselileri sevmessin.
Anlamadım gerçekten her hafta 1 kere eva edit konusu açılmak zorundamı naptınız bu adamlara böyle anlamadım yada konuları açanlar şizofren filan bıkkınlık geldi her hafta illa birisi açıyor ne evaymış sizde edit varsa var diyin şu konular açılmasın edit olduğunu bilsin herkes yeter yahu !!



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.