Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Arkadaşlar ben gemide macroya bırakacağım. Oltayı denize atacak sürekli. Bunun için kullanabileceğim macroman 2.0 programı elimde mevcut. Ancak Profesyonel bir script lazım yani acemi dandik script istemiyorum. Benim elimde de mevcut ama sürekli sağa sola atıyor tutturamıyor çok fazla bekliyor vesaire.. Script yazmayı bilmiyorum . Sizden rica etsem Scripti ve hangi tuşlara macro ayarlayacağım bi yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Hep Aynı Yere At Sende Saniye ayarla F1 ' E Last object + last target ayarla işte.
F1 tusuna lastobjeck ayarla....
Sonra mause işaretcisini seç ve kendinin 3 kare önünü 5 kare yukarsını hedef al bu koordinatı makromanda MAUSE SOLBUTTUN(tek) seçtikten sonra karşısındaki kutucuklara yaz.F1 tusunu 3000 delay mause tıklamasını 1 delay ile ayarla. gemide birkere forward yaz ve makroyu başlat.gemi ilerledigi sürece makro kendini tekrarlar.
Script yazmayı bilmiyorum. Şimdi ne yapmam lazım script için onu söylermisiniz? Mesela
bekle 1000
click 5000 filanmı onlar tam olarak ne olmalı bide mousede pozisyon öğrendiğim kodları nereye yazıcam...?
ne scripti ya...
Oyunda bi tuşa lastobjeck ayarla.. makroman 2.0 diil 1.7 indir klavye tusu de ayarladıgın tusu sec 3000 delay ver. altına mause sol buttu(tek) seç koordinatları yaz 1 delay ver sağdan clienti seç gemide bi kere forward yaz atsın dursun
Anlaşıldı adam gibi cevap verecek adam yok. Adam gibi anlattım ama malesef karı gibi anlamışsın. Ben kendim hallettim. Kilitlenebilir..
tusabas(f3)
bekle(500)
click(580,292,sol,tek)
bekle(3000)
tusabas(f4)
bekle(2000)
tusabas(f5)
bekle(500)
end

F3' e lastobjeck
F4' e Right
F5' e Stop
Sal denize gezinsin... :D

F4' dü istediğim gibi ayarlayabillirsin ileri gidiceksen forward geri back sağ right sol left kafana göre takıl işte ...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.