Öncelikle Selam Arkadaşlar Bir Sunucu Var Ve Ght Adlı Bir Program İle Down Yapılıyor Teot Engelli Ancak Bu Ght Yi Engelleyemedim Adamın Cantası Bos Altında At Vs Yok Üstü Çıplak Doğar Dogmaz Down Yapabiliyor Şimdiden Teşekkürler Yardımlarınızı Bekliyorum
Novice
-14.8
Eheh Bunu Benim Arkadaş Yapıyor Kendisi GHT Nin Başkanı Kendileri Kendi Programlarını Yazıp Hackliyorlar İstedikleri Her Servere Yapabilirler.Engellemen İmkansız :)
Silindi
Novice
-14.8
DisqusteD : Eheh Bunu Benim Arkadaş Yapıyor Kendisi GHT Nin Başkanı Kendileri Kendi Programlarını Yazıp Hackliyorlar İstedikleri Her Servere Yapabilirler.Engellemen İmkansız :)

Bence Guluncek Ve Gururlandırcak Bırsey Yok Her Ne Olursa Olsun Boyle Bırsey Yapmaları Ayıp Dıye Dusunuyorum
@DisqusteD
engelleyince bu başlıktan söyliycem sana tekrar.
Başkalarının haklarına saygısızlığı birde böyle övüne övüne anlatmıyor musunuz? Helal olsun.
yaptığı utanç verici birşey ama neyse. o ancak egosunu tatmin etsin.
Novice
-14.8
Egosunu Tatmin etmiyor + O her serveri çökertmiyor Arkadaşlarına Haksızlık Yapan Yada Kendisine Yada Gıcık Olduğu Serverleri Çökertiyor.

genellıkle edit olan,playerlara haksızlık yapılan özelliklede pvp serverlarını down ediyor veya hackliyor de



- server ismi verme.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-01-10 21:39, 16 yıl önce)
1. olarak bu kişi ilk önce benden remoteyi istedi fixlemek için aklı bakarmısın 2. olarak abuk subuk konusuyor 3. olarak bu fixlemekle ugrastıgım serverda hiçbir terbiyesizlik yok 4. olarak bu kişi kendisi ekledi beni hiç tanımıyorum 5. olarak dediği şu,, serverları hacklemek cok güzel bişey + birde hackledikten sonra veya down yaptıktan sonra serverlar kapanıyor ya işte bu HARİKA .. dediği bu karar sizin.
Novice
-14.8
ugur02 : 1. olarak bu kişi ilk önce benden remoteyi istedi fixlemek için aklı bakarmısın 2. olarak abuk subuk konusuyor 3. olarak bu fixlemekle ugrastıgım serverda hiçbir terbiyesizlik yok 4. olarak bu kişi kendisi ekledi beni hiç tanımıyorum 5. olarak dediği şu,, serverları hacklemek cok güzel bişey + birde hackledikten sonra veya down yaptıktan sonra serverlar kapanıyor ya işte bu HARİKA .. dediği bu karar sizin.

Yalan Diyor Arkadaş Niye İnsanı Kötülüyorsun ? Birde Kendini Onun Yerine Koyarak Olaya Bakarmısın ?
yalan falan attığım yok arkadaşı olan sensin tabiki koruycaksın + sen yalan atıyorsun sence insanların emekleri ile oynamak güzel bişeymi ?
Adamlar hostun parası veriyor şunu veriyor bunu veriyor. Bence edit yapmak onlarında bir özgürlükleri derim. Player bunlara karşı bilinçli olup ona göre server seçerler olur biter.
@fistandantilus katılıyorum.
ancak burda serveri veremiyorum reklam olur o yüzden gelin görün deme şansım yok inanıp inanmamak tabiki sizlere kalmıs. nasıl fixlenir bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
Silindi
Members
0
fistandantilus : Adamlar hostun parası veriyor şunu veriyor bunu veriyor. Bence edit yapmak onlarında bir özgürlükleri derim. Player bunlara karşı bilinçli olup ona göre server seçerler olur biter.

Aynen Furkana Katılıyorum Cok Dogru Soyluyor Insanlar Cebınden para Harcıyor...
Novice
-14.8
fistandantilus : Adamlar hostun parası veriyor şunu veriyor bunu veriyor. Bence edit yapmak onlarında bir özgürlükleri derim. Player bunlara karşı bilinçli olup ona göre server seçerler olur biter.

İşte Sorunda Burda Ultima Online Günden Güne Kötüye gidiyor her önüne gelen server açıyor bu gidişe dur diyecek biri lazım daha doğrusu lazımdı artık lazım değil çünkü GHT var.

Eyer Bu Arkadaşımız Olmsaydı Alın Teriyle Oynayan Diğer Player Arkadaşlarımızın Emekleri Boşa Gidecekti ÖRnek Server Py*amid ORada Editin Allahı Vardı Kapandı Mo*eta Sayesinde.
Silindi
Novice
-14.8
Calıntıda Olsa Kendı Emegıde Olsa Sonucta Bu Kımseyı Ilgılendırmez Zaten Server Kotu Oldugu Zaman Player Sayısını Goruyoruz Madem Arkadasın Buna Dur demek Istıyor Gıtsın Server Acsın Zaten Devrimci Uo Dıye Bır Server Var Artık Ingılızce Bılenler Hangı Serverı Soyledıgımı Anlamıstır... Emegıne Saygı Istıyenler oraya Gıdebılırler...



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.