artemisss_ : bunlar dot dan bırının olayı bılmyrm ama o logout olayını bende ordaydm anlattıordan bılıyorm. brı ıtem dagıtırken staff gelıyor kalabalıkda abı bana da ver banada ver yapıyor . sonra page atmıs bu lavuk bızım pgelerımıze cvp vermıyorsunuz cvp vermenız için item mi dagıtmak lazım demiş sanane fln demısler ne bıcım konusuyosunz dıyınce logout var tıkla begenmıyosan demısler . hangı serverda var bu staff ın player a sovdugu ana avrat . player ne şekilde page atarsa atsın cvp böle olmamalı
** lütfen tahrik edici ifadelerden kaçının /Ghlahn
artemisss_ : beyın mı bsmıyo anlamıyorum ki . ilk olayı bılmıyrm dıyrm neler geçti aralarında bilmiyorum dıyorum yavas yavas calısmaya basladımı beyın ? ikinci olayı bılıyorum onuda yazdım oraya acık sekılde . işte senın zıhnıyetın zaten dot u yonettıgı ıcın bı ay a çökücek orası . kim bilir ordan hangı oyuncusun mercuye nekadar yalakalık yaptın burdan savun savuna bildigin kadar . ama sbaha kadar da savunsan player lar gerçek yuzlerını gorduler çöküş başladı...
öğlen öğlen ne merkürü tanırım ne venüsü tek Mercury bilirim oda Cabal Online'da. Ergen seni ben kendi açtığım sunucular dışında hiç bir sunucuda bulunmam. sen ultima online adını bilmezkende ben sunucu açıp 55i de script öğretiyordum. banane dottan bottan. sizin bu saçma sapan hoş görülü staff mantığı yüzünden bu hallerde sunucular. Biz ultima oynadığımız dönemlerde bir seer bile görsek korkudan altımıza ederdik bırak adamla aşağılıkmış gibi konuşmayı. Saygısızlık yapmamak için elimizden geleni yapardık. git kuma yavrum burda gezme boşa
KeLL : firewall için bağış yapmayana böyle