Anladığım kadarıyla Hybird deki online sayısının 20 de 1-2 si türklerden oluşuyor. Japonları, fransızları ve çinlileri gördünüz mü oyunda?
Adamlar öyle gruplaşmış ki 30 kişi bir geliyorlar delucia nın çıkışına ancak isimlerini görebiliyorsunuz sonra zaten ekran kararıyor =)

Bizde böyle örgütleşebiliriz ve duyduklarıma göre çoğu kişi türk olmadıgından yakınıp bırakıyormuş sunucuyu var aslında var. Bir liste çıkartalım diyorum böylece irtibata geçelim bende ilerde bir mass mail çekerek hepinizle iletişime geçiyim ve çoğunluğa uygun bir saatte britain bank gibi biryerde toplanalım.

Hybird Türk Birlikleri Oyuncu Sıralaması:

- Naxator / [email protected]
- Tankerealla Druckheim ve Fireforge ailesinden 2-3 kişi.



* listeye katılmak için gerekli bilgiyi bana pm veya mail atabilir yada bu başlıga cevap yazabilirsiniz.

Bu konu Eques tarafından düzenlendi(2011-04-17 20:54, 13 yıl önce)
hiybirid runuomu spheremi
Hybird PreUO dur yani runuo nunda belli yanları alınmış sphere inde belli yanları alınıp birleştirilmiştir. Ilk başta sphere izlenimi verir. dahada detaylı bilgi vermek gerekirse 7 seneden fazla bi süredir açık tutulan runuo.com un kendi sunucularındandır. Online sayısı 1000 civarlarındadır yanlış hatırlamıyosam 4000 i görmüştü
ya ben bu runuoyu nası örenebilrm farkı ne yani sphereden bıktım artık şu serverlardan speedcilerden vs.
test amaçlı 7000 gordugu soylenıyor ama ne kadar dogru bilemem cogu yerde var bu soylenti , bu durumda 7000 kişi kaldırdı runuo emulatoru.
Çok karmaşık birşey değil aslında büyütüyolar. www.runuo.com/razor bölümünden latest versiyonu indirin. Patchlerinizi yapın ve razoru açıp hybird i seçin free account zaten kaparsınız çabucak. PreUO zor değildir ve başlamak için idealdir.
RunUO dökümanlarını inceleyin ayrıca orada stat dummy yoktur normal gerçek ultimadada yoktur zaten sen yaptıgım harakterler ile kasarsın

mesela str kasmak istersen bir şeye falan dalarsın int için evulation int veya spirit oneririm.
ben ztn suanda hybridde covedyim biliom nasıl girilceni flnda ne biliyim öyle sistemleri bilmiyorm özellikleri bilmiyorum . :D biri anlatsın da bende kasam bari
Runuo emulatörü 7000 kişiyi kaldırmaya müsait yeterki donanımsal sorunlar çözümlensin. Ben uogateway de görmüştüm baya bir önce 4000 küsürdü bu arada.

@emir

sistemler derken hangileri mesela kafanıza takılan nedir?
Shattered legacy cocuguyuz biz bilmeyiz hybrid :O_o
account yenilemeye giriyorum arada bir güzel oluyo bi ton veteran. Yaklaşık 4 sene önce rasgele girmiştim sunucu arıyodum , o günden beri 2 ayda bir felan yeniliyorum accyi. Bi çok sunucuda böyle kullanıcılarım oluyor ilerde girersem veteran alayım diye
Uogamers hybrid'i açıldığı günden beri oynayan biriyim. Zamanında 100 türk girerdi. türkler 2'ye ayrılmıştı gruplar halinde Ottoman Empire ve Fuck The system. olarak okadar mükemmel savaşlar vardıki şimdi birlik diyince hatırladım. Şuanki türk kapasitesiyle o birliği yapmak imkansız ama... hybride türk çekebilirsek olabilir. hybrid hakkında bilmediklerinizide sorabilirsiniz.
Action Havasi Immm (:
Hybird e başlamak istiyorum tam olarak ne yapmam gerekiyor biraz bilgi verirmisiniz acaba?
arkadaslar ben nedense servera baglanamıorm butun uo emulatörleri desteklıyormu serverı ? ıkıncı olarak 2d de oynuyoruz cogumuz degılmı ? yardımcı olursanız sevınırım.7yılımı uo ya verdım zamanında aradan 4 5 yıl gectı tekrar katılalım dedık aranıza :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.