Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Cevapların için çok teşekkür ederim.Sen madde madde yazdığına göre bende madde madde cevaplayayım :)

1.Uoloader ile açmaya çalıştığımda mouse işaretçisinin yanınında herhangi bir dosya açılırken çıkan kumsaati çıkıyor ve oyunda görev yöneticisi(ctrl+alt+del)'den baktığımda 1 cpu değeri bile düşürmüyor,yani çalışmıyor clientten dolayı.

2.Tüm patchleri yapamıyorum,client AoS'un patchsız veya ML'nin kurulu olması halinde çalışıyor ve şu anda ML kullanıyorum.

3.Bu sorunu yaşayan sanırım ya benim yada yaşayan kişi sorununu foruma paylaşmıyor.

4.Kullandığım clientin tiledatası problemli olsaydı şayet her playerde takılması gözlenmeli değil miydi ?

5.Uo'yu defalarca silip tekrar yükledim fakat sonuç yine aynı.

Ben tam emin olmamakla clientin cpu'nun belirli bir yerine kadar kısmını kullanıma izin verdiğini ve ben o kısma gelince takılma yaptığını düşünüyorum.Daha once hiç client yapmadım,hiç bir bilgim yok ama oyunda gözlediğim kadarıyla öyle tahmin ediyorum.Umarım sorunumu halledebilecek bi çözüm vardır,pvp gerçekten çok sıkıcı olabiliyor.Cevaplar için teşekkürler.kolay gelsin
aynı sorun bende de var bi arkadaşımdan duydum bi dosya yüklemesiyle sorun bitiyormuş ama bulamadım
vediğiniz tüm yöntemleri bende de denedim olmuyor...
aynı sorunu bende yaşıyorum bir çaresini bulursan söyle benide kurtar
Aynı sorunu bende yasıyorum ve kesin bi cozumu yoq

bilen warsada solemıyor
var. ağac patch kullan :)
kesin cozummu ?

bide nerden bulabılırm bu agac patch i ?
Google amca dağıtıyor.
Agac patch de ise yaramadı anlamadım bunun sebebı bılgısayar degıl (ozellıklerı gayet iyi ve Format atıncada bir degisiklik yoq) server degıl (herserverda yasanıyor) peki ne? 2 saate yakın patch yaptım yıne cozum yoq net hızımda 1024
Bunu yasayan ve cozen kimse yokmu acaba ? rahat bir oyun oynamak ıstıyoruz artık :(
Arkadaslar Patcher le filan ugrasmayın..Eger Oyunu Yenı yuklediysenız veye format attıysanız yapmanız gereken tek şey oyunun içinde Options Kısmına Girip oyuna dair Tum sesleri Off konuma getirmek yeter.[Nedeni:]War Moda gecıs yaptıgında muzik degıstıgı için otomatik olarak pc de haliyle kasma yapar aynı sekılde peace moda gectıgınız de de Olur.Demem o ki sadece Options kısmından Sounds Menusunde Acık ses bırakmamanız ben yaptım ve Kasma Takılma Gibi bir sorunum Kalmadı..

Yardımcı Olabildiysem ne mutlu Bana !..
Yoq denedıq olmadı ama Bunun hızlı gıtmekle coq alakası war sanırım speed acıq deılken mıllet speed dıor ona sınır oluom hızlı gıttıgı ıcın takılıor ama neden hızlı gıttıgını cozemedım bendede war aynı sorun format attırdım sadece gereklı dosyaları kurdum bır kac gun sonra tekrar basladı takılmalar !!!
Bendede War Format Falan Atmayın Geçmio Ben Bu Yüzden Bi Çok Kez Uoyu Bıraktım. Halda Aynı Sorun Dewam EDio..KAfaı Yicem En Sonunda.
2008
:):) [Eminim şimdiye hiç birinin sorunu yoktur :D]
bu sorun bendede oluyor fakat herserverda olmuyor.tiledata'sını deiştirip rahat rahat oynuyorum..
Kardeş Senn Soruna Çareyi Buldum Sonunda. Patch Yap Silip Tekrar Yükle. Ama Patch Yapp Yükle. Ben Yaptım Geçti Eminim Sendede Geçer. Denemekte Yarar War.
ağac patch la felan alakası yok uzun süre uo yu aynı kullanınca oluo öle tam bilmiorm ama dosyaları okumayı karıstırıo galiba silip yükleyince düzelior bide pc'nin performansı düşükse ( leptopta asla %100 performans alamazsın ) öyle takılmalar yapor sen takılıorsun ama diğer oyuncular sana speedlisin felan der koştugun zamanda cok koşuyorsun =)
Sil baştan yükle uo'yu kotam var felan dicksen Kotalıysan kaydet yapcaksın bunlar lazım olcak şeyler
Baştan kur (öncelikle uo ile alakalı herşeyi sil tüm dosyalarını C:/ dizinnde uo dosytası olmasın hane scp flean karıstırma sadece server dosyaları) sonra dene olmuorsa 10-15 dakkalik bi patch yap düzelior bndede oluodu bi aralar.. HER SERVERDE oluyosa tabi..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.