Merhaba arkadaşlar, ben eski UOculardanım, Ultima'yı bırakalı baya oldu. Nebula'nın ilk döneminin bitişinde bıraktım, artık işlerimde yoluna girmeye başladı hayırlısıyla ve şimdi takip ediyorum, artık uo oynayan çok az kişi var gibi. Ama Nebula 10 senedir hala ayakta :) size sorum şu olacak. Şuan Ultima-Online dunyasında en cok player olan sunucu hangi sunucu? ve Nebula'da kaç kişi online oluyor? teşekkürler..
Neophyte
-1.7
En çok Revolution'da var galiba ama onda değilse sphere olarak Andoria'da var diye biliyorum. Andoria toplama scriptler ile yapılmış ve bunlar editlenmiş, yeni scriptler eklenmiş bir sunucu. Fakat oyuncular bunlara bakmıyor; eğlenceli mi, action var mı, kolay kasılıyor mu? Evet! Tamam hadi başlayak oluyor. :)
Pyramid, Sivana , Esenyel, başlıyabileceğin sunucular...
cani : En çok Revolution'da var galiba ama onda değilse sphere olarak Andoria'da var diye biliyorum. Andoria toplama scriptler ile yapılmış ve bunlar editlenmiş, yeni scriptler eklenmiş bir sunucu. Fakat oyuncular bunlara bakmıyor; eğlenceli mi, action var mı, kolay kasılıyor mu? Evet! Tamam hadi başlayak oluyor. :)


Toplama scriptler? :) neye dayanarak bu kanıya vardınız merak ettim?
Artık biz toplama scripterlarız. evet.
insanlar artık sadece tasarıma yorum yapıyorlar.. kaç gece emek harcadığımızı , hangi kodları nerelerden nereye getirdiğimizi , bu kadar oyuncuya bu ortamı sorunsuz bir şekilde sağlaya bildiğimizi görmüyorlar.. Boşverin Robert,Kronos... Kedi - Ciğer ilişkisinden öte değil..
Robert'in adı tolga ise başarılı bir scripter olarak tanıyorum. 6-8 yıl oncesinden.
Adept
4.3
Iki tane Robert var;
RevolutionUO Robert (muhtemelen senin tanidigin, yanlis anlamasin diger Robert tabii ki.)
AndoriaUO Robert
Andoria Robertin adı Berk sanırım
Robert : Artık biz toplama scripterlarız. evet.

toplama script değil aynı packle açtığınız kaçıncı sunucu ben sayamadım bir söylerseniz :)
Taban aynı olabilir massacre fakat callidora packi zaten dağıttık ve scriptleri bulabilirsen arasındaki farkları eksikleri görebilirsin. Ayrıca bir kere kullandığım scriptleri 2 kere kullanmayacakmıyım ? hepsini tekrar mı yazıcam sağdan soldan alıptamı yapılmış scriptlerde bu şekilde konuşuluyor. 5 günde bir yeni sistem ekliyoruz sonuç? ( a uo aynısını ekliyor b uo aynısını ekliyor ) birde üstüne sağdan soldan alan scripterlar oluyoruz.
Microsoft her windowsu çıkarttığında sıfırdan yazıyordur zaten Robertciiim!
Microsoftta hep aynı packle yeni versiyon acıo hep start menü masa üstü simgeler cift tıkla sağ tıkla başka bişi yok :/
Ramones : Robert'in adı tolga ise başarılı bir scripter olarak tanıyorum. 6-8 yıl oncesinden.

İsmi tolga olan robert RevolutionUO robert.Bu arkadaş andoria.
of adminlerin tavırlara bak ya lol.Sizden admin,developer değil seer olmaz malesef :( Çocuk gibi laf çarptırmalarla falan uğraşıyorsunuz.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.