Ortalama 100-150 arası değişiyor
aynen ya admin owner dediğin öyle fazla görünmez herkese laf yetiştirmez ağır olurDU biraz kaliteli davranın yaw.
Ryuuzaki : of adminlerin tavırlara bak ya lol.Sizden admin,developer değil seer olmaz malesef :( Çocuk gibi laf çarptırmalarla falan uğraşıyorsunuz.

Genelde, düzgün davranırız. Ancak sene olmuş 2010, benim 2003 den beri kullandığım herşeyi tekrar etmem, insanların gözüne öyle batmışki, kendi kullandıkları ibranicenin ne olduğunu bilmeden, kelle sallandırmanın nerden çıktığını bilmeden, ore llamaların neden ORE llama olduğunu hiç düşünmeden, kendine çeker bonusunun nerden çıktığını bilmeden, hayvan reslemenin ne olduğunu bilmeden ve bunun gibi 100 lerce şeyin nerden çıktğını bilmeyen insanlara karşıdır bu tutum.

Kimsenin emeğini tek kelimede heba ettirmem. Kaldıki "developer dediğin ağır başlı olur" cümlesinden bile, ne kadar saçma biri olduğunu görebiliyorum.

Sürekli bir kavga - laf sokma çabası içinde olmak kötü bişey sizin açınızdan, lakin sitede yatıp kalkıyorsunuz orasıda ayrı.
@Kronos

sen çok konuşuyorsun biliyorsun dimi ?
sen daha konuşmasını insanlara saygılı olmasını bilmiyorsun saydıklarının arasında ne varsa hepsi yabancı sunucularda yıllar evel zaten vardı eminim ki sizde o sunuculardan alıp da yaptınız senin ve senini gibi seviyesi düşük insalar sunuc açar editi basar zaten sezonluk sunucu açıyorsunuz ve hala insanlar neden bu sunucuda oynuor anlamış bile değilim edit desen var saygısızlık desen daniskası daha ne diyeyim.. hayırlı işler
Adept
4.3
Kilit.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.