Ch4cKi3 : Nebulanın bu kadar tanınmış olma sebebini ben nebulanın ilk dönemindeki bilgisizliğe veriyorum. Herkez server açmayı , script yazmayı veya ultimaonline ile ilgili herhangi bilgileri bu kadar iyi bilmiyorlardı. Bu adamlar erkenden öğrenip erkenden yaptıkları için herkez 1-2 server arasından burayı tercih etti. Serverların az olması sebebiylede büyük player kitlesine hizmet verdi başlarda hatta yetmedi 2. serverını açtı [ Locus - Quann döneminden bahsediyorum ]

Fakat şimdi herkez çok basit bir şekilde server açmayı öğrendi script yazmayı , oyun için komutları vs öğrendi ve şimdi daha iyi fakat günümüzde fazla server olmasından dolayı kendisinin varlığını herkeze gösterememiş serverlar bence yok değil. Nebula stafflarının seviyesini bilmiyorum ego tatmin etmek vs gibi bir davranışta bulunup bulunmadıklarınıda ama seviye düzeyi iyi olan staff kadrosuna sahip server(lar) günümüzde bulunmaktadır.

Nebulanın reklamını yapıcağım diye nebula efsane diye nebula kral nebula en iyi derken lütfen diğer serverlar hakkında olumsuz düşünceler oluşturmayın.


Çok doğru söyLüyorsun tamamen katılıyorum bende nebulada uzun süre oynadım fakat nebulanın bu kadar tanınmış olması kalitesi vs. bilgisizlikten kaynaklanıyor tamamen çünkü nebula oyuncularının çoğunun bug kelimesinin ne olduğunu bilmiyordu, bırak uo oynamayı bılmıyordu kimse yavaş yavaş herkez öğrendi bug lar çıktı ortaya oyuncu kalitesi düşmeye başladı ultima online gittikçe bitme noktasına geldi..Ben nebulada oynarken sayısız bug vardı kımse yararlanamadığı için kalite oldu ayakta durdu. Şuan çok güzel sunucularda var fakat sorun server değil sorun kaliteli oyuncu..
Vay bee, harbiden NEBULA.. Ne günlerdi, 56K bağlantımız vardı, daha Ankara'ya adsl gelmemişti ki ben 12 yaşımdaydım. Nebula'ya başlamıştım, bundan yaklaşık 5 sene önceydi, fazla şeyden anlamazdım. Bir abimiz vardı, bi tower vardı onun elinde; ve gördüğüm her towerda onu tanıyorlar zanneder, onun ismini verirdim. Ne alakası var diyeceksiniz? Alakası varmı, evet var. Hangi serverda QUEST var, hangi serverda NPC'nin üstünde " armor, healer " falan filan yazmıyor? Daha doğrusu, hangi server Role Play anlamını biliyor ki.. Silencer ustamızdı, silencer ve ekibi sürekli questler yaparlardı. Lord British rolüne girmiş bir gm, ve sokak savaşı. Maviler ile Kırmızılar karşı karşıya..

NEBULA, hem saygı; hemde iyilik bakımından en iyi server'dı, hala öyle. O zamanlar yaş ortalaması 20-30 yaş arasıydı, şimdi düşen yaş ortalaması kirletti server'ları. Kesildiğinde ana avrat bırakmayan kişilikler dolu.. Neyse işte, NEBULA'yı canlandırmak için herşeyi yaparım.. Böyle bir ekip kurulsa süper olur bence.
Ne bu la
Bu ne la
la bu ne

Saka bir yana cidden oynamaya deger bir server nebula ^^
@Malapagos, bide şey vardı

NebuLAG :).. Vay bee, keşke o günler geri gelse..
Arkadaşlar o günleri geri getirmek bizim elimizde.İnanmak,başarmanın yarısıdır.
neden reklam yapıyorsunuz ki ?
@Spawnsas; sence buna reklamdan öte birazda özlem duygusu diyebilirmiyiz?
Bunun reklam olduğunu düşünmüyorum.Ben Nebula'da oynamadım hiçbirzaman burda onun için girdim gördüm süper kaliteli bir server diyemem.Ama oynayan arkadaşlarım vardı.Tabi bizde bu ismi çok duymuştuk gerçekten hafif efsaneleşmiş bir server,internet cafe zamanlarında abilerin girip itemlerini gösterdiği zor serverlardandı =)=)=) Ha ben Ultima Online bayadır oynamıyorum bu arada en son bir servera girdim göz attım okadar.Malesef bi dahada oynamayı düşünmüyorum ama umarım Nebula gibi sunucular kaliteli player kitlesini bulur ve eğlenceyi tavan yaparlar.Yoksa yazın açılıp yazın kapanan serverlar gerçekten sıkıcıydı :@

Hem ayrıca Nebulanın kapanmıyacağını nerden bilebilirizki demiş bir arkadaş.Peki ülkedeki internetin uzun süre çöküp bidaha gelmiyeceğini ,sokağa çıkınca başına bi hal geleceğini yada şuanda içtiğin bardakdaki şeyin klavyeye dökülüp sorun çıkarmıyacağını nerden bilebilirsinki ? Bırakın böyle şeyleri artık kendisini fazla kanıtlamış serverlar için geçerli değil o durum.Burda 1 2 aylık bir serverdan bahsediyor olsaydık cevap yazmadı çoğumuz zaten =)

İyi Akşamlar
tamamda sizide anlıyorum.ama nebula hala açık olan bir sunucu değil mi ? (arkadaşlarımdan öğrendiğime göre açıkmış artık bilemiycem kapandımı)

kapandıysa bir sorun yok.ama burda bir sunucu ile ilgili konuşuyoruz.


bu konuştuğumuz yandaki reklamı olan sunuculardan biride olabilirdi.
Bence Nebula bu ayrıcalığı hakediyor,ne derseniz deyin arkadaşlar..İsterseniz konuyu kitletin ama arkadaşımın dediği gibi bu konu bu kadar mesaj alıyorsa Nebula'nın farkındandır..
Nebula Zamanının En Kaliteli Server'ı Diye Ayrıcalık Felan Hakedemez Bence.. Konu Silinmeli Reklama Giriyor. Yan Tarafa Parasını Verip Reklam Yapan İnsanlar Enayimi Onlar da Topic Acmasını Bilir.
|DarKhaTe| : Nebula Zamanının En Kaliteli Server'ı Diye Ayrıcalık Felan Hakedemez Bence.. Konu Silinmeli Reklama Giriyor. Yan Tarafa Parasını Verip Reklam Yapan İnsanlar Enayimi Onlar da Topic Acmasını Bilir.

güzel konuştun:)
Arkadaşlar sizinle burada bir polemik yaratacak değilim,sizin duyarlılığınız bir yere kadar geçerli ondan sonrasında ise yöneticiler zaten gerekeni yapacaklardır.Burda güzel birşeyler öneriyoruz ve anlatıyoruz bunda alınacak birşey yok,bu arada US Adminine reklam konulu bir mesaj da bıraktım yan tarafa da koyacağız reklamı merak etmeyin arkadaşlar.
Polemik Yaratmaya CAlısmıyorum Sadece Gercekleri Soyluyorum. Neyse daha Fazla Konusmayacam
Onun dışında,Nebula'nın oyuncu kitlesi olarak düştüğü durum içler acısı şu an.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.