@Elrohim, bence o dediğin olay sadece nebulada değil tüm serverlarda var.
Çoğunlukta var evet,ama örneğin bir Revolution'da görmedim ben o olayı.
@Elrohim; bahsettiğin serverda oynamadım, fakat duyduklarım arasında GM'lerin kötü olduğunu söyleyenler, küfürün bol olduğunu söyleyenler ve böyle şeylerle serveri kirletenlerin çok olduğu bulunuyor. Yinede oynayanlar daha iyi bilir
Şuanki nebula sunucusunun hiçbir sorunu yoktur actionlar gayet zevkli.. Eskisi gibi herkes warlock diil serverda.. Sunucunun şuanki tek sorunu player sıkıntısıdır.. Stafflar konusunada gelince eski staff anlayışı yok astıgım astık kestiğim kestik diyen.. Playerlar ile gayet seviyeli ve çözüm yaratıcı konusmalar geçmektedir, yani yıkıcı deil yapıcılar.. Eğer uo yu seven arkadaslar varsa ben nebula harici baskaa bir server göremiyorum kapanmıcak..
Ben çok gördüm öyle yıkıcı değil yapıcı olan staffları. Gerçek staff 300 player olsa dahi 1 playerın değerini bilen stafftır. Gerisi YALAN. Şimdi player sıkıntısı çekiyor diyorsunuz bırakında yapıcı olsunlar ama merak etmeyin player sayıları artsın onlarda diğer serverların stafflarından farkı kalmayacaktır.

emreguney5 : Bunun reklam olduğunu düşünmüyorum.Ben Nebula'da oynamadım hiçbirzaman burda onun için girdim gördüm süper kaliteli bir server diyemem.Ama oynayan arkadaşlarım vardı.Tabi bizde bu ismi çok duymuştuk gerçekten hafif efsaneleşmiş bir server,internet cafe zamanlarında abilerin girip itemlerini gösterdiği zor serverlardandı =)=)=) Ha ben Ultima Online bayadır oynamıyorum bu arada en son bir servera girdim göz attım okadar.Malesef bi dahada oynamayı düşünmüyorum ama umarım Nebula gibi sunucular kaliteli player kitlesini bulur ve eğlenceyi tavan yaparlar.Yoksa yazın açılıp yazın kapanan serverlar gerçekten sıkıcıydı :@

Hem ayrıca Nebulanın kapanmıyacağını nerden bilebilirizki demiş bir arkadaş.Peki ülkedeki internetin uzun süre çöküp bidaha gelmiyeceğini ,sokağa çıkınca başına bi hal geleceğini yada şuanda içtiğin bardakdaki şeyin klavyeye dökülüp sorun çıkarmıyacağını nerden bilebilirsinki ? Bırakın böyle şeyleri artık kendisini fazla kanıtlamış serverlar için geçerli değil o durum.Burda 1 2 aylık bir serverdan bahsediyor olsaydık cevap yazmadı çoğumuz zaten =)

Madem hiçbirşeyin garantisi yok niye kendimi o kadar bi oyun için kasıyım arkadaşım ?

Açsın adam PH'ı beğenmediği oyuncuyu uzaklaştırsın. 2 klavye tuşuna basıp adamı uzaklaştırmak zor geliyorsa banada 2 klavye tuşuna basıp oyuna girmek zor gelir.
Suanki staffların sergiledikleri davranıslar player sayısıyla tabikide alakalı ama dedigin kadarda düşük değil player sayısı yine 150 kişi fln oluyor.. Bizim söylemek istediğimiz server suan rayına oturmus şekilde ilerliyor biz nebulanın aktif oldugunu bilmeyen kesime sesleniyoruz.. Sen oynarsın veya oynamassın önemli diil..
Çok uzaklarda aramamak gerek aslında çok güzel bir başlık açılmış.Minax sunucusu beklenilen ilgiyi ve başarıyı sağlıyamadı ve kapandı buradaki datalara toplu bir mail atabilirim nebula adına belki bir faydam olur. Yuvaya dönme vaktim geldi. Michael Silent'dan sevgiler.
İlgilenen arkadaşlarıma Nebula Rehberi tadındaki bu thread'a göz atmalarını tavsiye ederim,yani aramıza katılacak olanlara.
@Ch4cKi3; yani ben seni anlamıyorum, herkes tutturmuş PH diye bir şey. Sorsan acaba kaç kişi PH lafının anlamını biliyor; peki ben anlatayım.

PH demek, power hour demek, türkçe anlatmı " güç saati "'dir. PH demek, 24 saat skill gelmesi için açılan o şeyden daha çok; belirli bir saat içinde player'lara haber vermeden yapılan bonus, yani bir aktivitedir.. Şöyle düşünün, bir bakkal dükkanınız var; bakkalımız server olsun. Ve sonra her gün senden alışveriş yapan çocuklar var, bunlar player olsun. Eğer ki o zaman PH dediğimiz şeyi açsaydık, 20 tane alınan ekmeğe biz 40 tane bedava vermek zorunda gibi birşeyiz.

Peki Türkiye de yeni nesil PH tanımı nedir? 24 saat başı ph'ı %300 açmak, bunu tüm forumlara gidip övünerek anlatmak ilk tanımı. İkinci tanım olarak PH, süresiz skill sadece action anlamında türkiye de. Peki adminler'în hangisinin " quest, role play " dan haberi var ki? Hangi serverda nebulada ki gibi roleplay savaşlar yapılıyor ki? Bleeding 'in, paradarbe 'nin vesaire bonuslar niye o zaman ilk nebulada başladı?

ŞİMDİ SİZE SORUYORUM, MADEM NEBULA REKLAM YAPILACAK KADAR İYİ DEĞİL, VEYA ÖYLE BÖYLE DEĞİL! O ZAMAN NEDEN TÜM SERVERLARDA NEBULANIN SCRİPT PAKETİ KULLANILIYOR BANA Bİ AÇIKLARMISINIZ?
Minax'ın alt yapısıda %90 Nebula Script pack üzerindendir. Bütün sunucular bu şekilde esasında.Sadece ırklı olan sunucular veya level sistemi olan sunucularda farklılık vardır.
nebula tekrar bi 150 olsa başlıcamda şuanda 60-70 playerda kasmayı almıo gözüm. ilk açıldığında bu günlerdeydi geçen sene 160-170 online di kastık sonra düştü düştü düştü..... kışın bende bıraktım.. ( yeni nebulada )
şimdi tekrardan bir toparlanma sürecine girdi ve yeni client çok yakında geliyor.100-120 çekiyor Sidious şu sıralar..
nebula iyidir hoştur ama malesef reklama giriyor bu başlık gabriel.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.