Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere North Shield Ultima Online sunucusu 1 Mart 2013 tarihinde ilk beta dönemine girmiş ve takip eden aylarda süreyi tamamladıktan sonra Eylul 2013'den beri kesintisiz olarak hizmetine devam etmektedir. 1 Mart tarihinden günümüze kadar sunucu hayli yol katetmiş ve stabil olarak oyuncularına keyifli bir oyun ortamı sunmaktadır. North Shield ailesine şuana kadar dışarıdan herhangi bir kişi yetkili olarak alınmamıştır. North Shield yetkilileri olarak aramızda aldığımız karar doğrultusunda North Shield'i daha ileriye götürmek için yetkili alımı duyurusu yapmaya karar verdik.

Yetkili alımları sadece "SphereServer" scripting bilgisi olan ve kendine bu konuda güvenen arkadaşlar için olacaktır.

Genel olarak başvuru işleminizi aşağıdaki kriterlere göre yapmanızı istiyoruz. Başvuran arkadaşlar arasındaki bilgi düzeyine göre seçim yapılacaktır. Maksimum iki (2) adet yetkili alımı söz konusudur.

Başvurunun içeriği aşağıda belirtilmiştir. Lütfen belirtilen kriterlere uygun bir şekilde kendinizi tanıtan kısa bir yazı yazıp "[email protected]" adresine mail ile iletiniz. Lütfen konunun içeriği dışında bu başlık altında mesaj iletmeyiniz. Birşey belirtmek isterseniz özel mesaj atabilir ya da mail adresine mesaj gönderebilirsiniz. Başlığın amacı sunucuya yetkili alımından ibarettir.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

İsim Soyisim ?

Yaşınız ?

Eğitim Durumunuz : Lise ? Üniversite ? Yüksek Okul vb ?

Varsa Scripting dışındaki yazılım bilginiz : C++, C#, Visual Basic, vb.

Ultima Online'a ne zaman başladınız ?

Oyuncu olarak kaç senedir oynadınız ya da oynuyorsunuz ?

SphereServer ya da benzeri Ultima Online oyun motoru ile ne zamandır uğraşıyorsunuz ?

Scripting'e sizi iten ne olmuştur ?

Ultima Online'ın en son güncel 6x ve üzeri bir deneyiminiz oldu mu ya da uğraşıyor musunuz ?

Ultima Online'ı sizce özel kılan nedir ve neden üzerine uğraşmak istiyorsunuz?

North Shield sunucusunu önceden duydunuz mu ? Genel olarak sunucu hakkındaki görüşünüz nedir ?

Sunucuda görev almak istiyorsanız sizi neden yetkili kadrosuna dahil etmeliyiz ? Gerekçe ?

İyi bir takım arkadaşı olabileceğinizi düşünüyor musunuz ? Nasıl ?


Bu konu North Shield tarafından düzenlendi(2013-12-22 03:08, 10 yıl önce)
Suncunun bence yetkilye ihtiyacı felan yok ,gayette rayında işliyor herşey buna emin olabilirsin .
Herşeyin rayında işlediğini biliyoruz tabikide. Yetkili almak istememizin sebebi oyunu daha ileriye götürebilmek birazda şuanda yetkişi olan arkadaşların yükünü de hafifletmek tabikide. Teşekkür ederim Superadministrator.
Ya konuyu bozmak istemem ama sanki sunucuyu adamın üstüne yapcakmışsınız gibi sorular :D Herneyse duramadım yazıyım dedim.Arayışınızda başarılar ve bol şanslar dilerim =)
Soruların yönetilmesi burda ciddi birşeyin yapıldığındandır. Ciddiyetsiz kişilerin başvuruyu hiç düşünmemesi için böyle soruları yöneltiriyoruz. Bu sayede sorulardan daralan kişi zaten başvurmaz. Gerçekten ciddiye alan kişi de başvurur. Düşüncelerin için teşekkürler.


Up
6 staff 3 player var işte, 2 lik oranı bozmayın iyi böyle

ps: u-sye niye saldırıyon 4 gündür?
Brownie, ne saçmalıyorsun. Ayrıca sunucuda 75 online var şuan da. Konu ile alakan yoksa mesaj yazma lütfen. Yetkili arkadaşlara da konu kirletilmesini önlemelerini rica ediyorum.
75 online 50 bot 25 player 15 i kendi charı ipleriniz bile aynı
Mod koydu ss i hala utanmadı tns stafları cevap yazıyorlar
Novice
-0.500001
birader 10 kisi oynuyosa bukadar buyutmenıze gerek yok yanı yazarsın tamm ama uzattıkca uzattınız baydı
Bu işin cılkı çıkıyor malum .Oynadıkları sunucu tarafları yüklenin demiştir.İsimde vermiyorum .Kendi oynadıkları sunucuda bir bilgisayardan adam 7 acc acıp para kasıyor.Ordada şu an 150 online var kaçı stabil oyuncuki.Neyse uzatmayın bence eğlenmeye bakın !
@SuperadminstratoR

Gel 7 değil 2 tane acc aç açabiliyorsan kardeşim. hayal aleminde yaşıyorsunuz diyorum. Başka da bir şey demiyorum.
Ultimaya yeni baslayacak birisi olsam su mesajlarinizdan sonra vazgecer baslamazdim zaten ultima online oyunu player bulamamasinin tek sebebide budur batiriniz batiracaginiz kadar dahada batsin istiyorsunuz.. owner oyncusuz srveri acik tutmaz tutsada boyle 10 ksi oynar eglenirsiniz helal size devm edin bu oyunu karalamaya
Arkadaşlar, aktif oyuncu olarak şuanda Tns de oynuyorum ve bir kaç lag sorunu var sadece player sayısı haftasonları iyi denebilir.Action keyfi biraz kötü çünkü oyunda okçular çok güçlü ve gz çok aktif kullanılıyor.Onun dışında bir sıkıntı yok oyunda.Çok iyi değil ama ortalama bir sunucu.
0.1
@SuperadminstratoR

Gel 7 değil 2 tane acc aç açabiliyorsan kardeşim. hayal aleminde yaşıyorsunuz diyorum. Başka da bir şey demiyorum.

Hayvansewer , eğer Elmoth'dan bahsediyorsan buyur gel Easy Uo'ya kadar açacayım , Virtual Pc olmadan multi client açayım , gel ısrar et uo fuck açayım güzel kardeşim , hayal alemi filan insanları aşşalamaya bayılıyorsunuz halbuki senin dünyadan haberin yok.
c++ c# ne alaka ibm ' e adam mi aliyosun , gercek dünyaya dönün biraz



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.