Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Arkadaş arama kısmına TNS yazdı herhalde :D denk gele konunun birine girdi mesaj salladı :D oyy çocumaa kıyamam ben böyle girişimci veletlere... Keşke bu girişimci ruhunuzu kitap okumak içinde kullansanız...
@ondrgnc

Tns ile ilgili diğer tüm başlıklar kilitli olduğu için olmasın. :) Ben de sana kıyamadım şimdi bak ne olucak. :yes
@hayvansewer
Hayvansewer gevşeği sıkılmadın mı halen luzumsuz mesaj kasmaktan ? Diğer konular kitli olsun diyeymiş. Karalama yapmaktan bahsediyoruz burda. Hoşuna gidiyor sanırım. Böyle devam edin bu kafayla. Canınınız sıkıldıysa gidin duşa falan orda mevzunuzu halledin. Boş işler müdürleri. Harbi git it köpek falan uğraşsana birader sen nasıl vetsin sen. Hiç mi bakacağın it kedi köpek falan yok. Gerçi onlardan burda çok var. Hayrına senin vet'de bir el atsan diyorum. Saygılar. Ama önce yakın çevrenden başlaman gerekiyor aciliyeti var çünkü.
Serverını mı kötüledim ki bu kadar hakaret ediyorsun ha hiç yazmayalım bu forumda istiyorsan o ayrı.
@hayvansewer
Yaptığının olayın bahsettiğinden bir farkı yok. Üstüne vazifeymiş gibi Superadministrator isim vermeden bir server hakkında yazı yazıyor ve sende yırtık dondan çıkar gibi atlayıp gelip buraya post atıyorsun. Banane birader herhangi bir sunucu da ne halt ediliyorsa. Defolun gidin onun başlığına yazın yazıyı. Hayal alemi falan demişsinde istiyorsan 300 tane açayım hemen ismi lazım olmayan sunucuda. Hakaret edilecek davranışlar sergiliyorsun. Çocukmusun sen ya ciddi anlamda ? Anladık tamam çok seviyorsundur serverı, belki senindir de server. Laf kondurtmuyorsundur da. Yeter arkadaşlar ciddi anlamda 1.5 senedir TNS de TNS. Ortalığın karıştırılmasını istiyorsanız çok pis karıştırırız ortalığı. Başınızda ağrır hergün. Daha da lafı uzatmaya gerek yok. İnsanları daha fazla tiksindirmeyin şu oyundan. Gidin iş bulun kendinize.
:yes
Yetkililer hayvansewer gibi adamların burada barınmasına izin veriyor ya ben ona şaşıyorum

@Xeon

Sende çok kolay gaza gelmişsin.Yapma böyle



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.