bende kasmaya üşeniorum fakat uo tarihinde bnm gibi rp sardda kasmış adam warmıdır merak ediorun türkiyenin en eski serverlerinde nbirinde tabi bu server türkiyenin belkide dünyanın en zor skill kasılan serverlerinden biri ben orda 3 tane gm animal tamer char 1 pure mage 1 warlock 2 craft char kastım kapandı 2 sene sonra tekrar açıldı yine aynı şeklde kastım bu sefer tek tame ama şimdide serveri bitirdiler salakca işler yapıorlar neyse bu bi hikayemn dieri yine türkiyenin en iyi rp shardlarından biri bence gelmiş geçmiş en iyisi Asgard kalbimde yeri başkadır orasıda 3 kez açıldı kapandı ve ben hepsinde gm animal tamer karakterler kastım Sonuc sıfıra sıfır edle war sıfır

daha bi sürü rp de kastık yani sentenel olsun imaginary olsun erador olsun yani kastıkta kastık ... pvp de öle deil ama gelion 3 güne kral itemlre yapıon tabi işi biliosan sora alıon actiona cıkıon ha çıkamadan action aserver kapandı dert etmion nede olsa 3 günlük bi emek... bence rp serveri açanların playere gözlegörülebilir bi kapanmayacağına dair garanti wermesi gereklidir...