Arkdaşlar elimde Pvp shard var bunu Rp yapmak için neler yapmam lazım, kolay biri yolu var mı ,olur mu olmaz mı bu konuda birşeyler paylaşırsanız çok iyi olur.Şimdiden teşekkür ederim.
Selam,

Arkadaşım öyle bir soru ki bu komik. Scriptten anlamıyorsun, yazından çıkardığım kadarıyla pvp bir shard'ı rp'e çevirmek sıfırdan rp sunucusu yapmakdan daha zor. En azından sıfır sphere daki sphere.ini ayarları vs. default :). Pvp Shard'daki bandaj vs. gibi scriptleri kullanabilirsin sadece.
@Xandra

Benim anladığım kadarıyla ise arkadaşımız PVP sunucusunu PP sunucusuna çevirmek istiyor ve yine anladığım kadarıyla PP ve RP arasında ki farkı bilmiyor.

@askm77

Sana basit bir strateji söylüyorum, normal bir sphere 56b kur daha sonra PVP scriptlerinden hangisini ve/veya hangilerini kullanmak istiyorsan onları yeni kurmuş olduğun sphere içine kur ve her seferinde attığın scriptleri tek tek deneyerek yeni sunucuna entegre et. Zaten genelde PVP ve PP arasındaki fark başlangıç skilleri ve itemleri oluyor. Diğer stone vs.. artık ne varsa onlarıda eklemezsin.

NOT: Benden sana ufak bir tavsiye, eğer bilgin yoksa ve kafanda sunucu açma gibi saçma bir düşünce varsa hiç uğraşma. Bu konuda senden rica ediyorum çünkü inan bana oyuncu olmak yetkili olmaktan ya da böyle boş işlerle uğraşmaktan daha zevkli.. Ancak "yok ben uğraşıcam" diyorsanda, dökümanları finallerine hazırlanan bir öğrenci gibi oku. Hatta tabiri caiz ise yala yut hepsini ondan sonra birşeylerle uğraş bu sefer yararlı birşeyler yaparsın en azından.
.rpyecevir gibi bir komut yok malesef :D
Al sıfırdan yap bence
Microp33 : .rpyecevir gibi bir komut yok malesef :D
Al sıfırdan yap bence

bende onu diyorum.
git yeni server açıver xD
Xandra :
Microp33 : .rpyecevir gibi bir komut yok malesef :D
Al sıfırdan yap bence

bende onu diyorum.


soru sorduna pişman etmişssiniz :D
aslında rp shardlar daha kolaymış gibi geliyor fakat çok detaylı ve kusursuzluk gerektiren bi sunucu tarzı o yüzden en baştan yapmak daha mantıklı... bnm gibi
Uo-Gaming : aslında rp shardlar daha kolaymış gibi geliyor fakat çok detaylı ve kusursuzluk gerektiren bi sunucu tarzı o yüzden en baştan yapmak daha mantıklı... bnm gibi

rp deki bug oranı %75 daha yüksek
Merhaba,

Bir player versus player sunucunun Role Play bir sunucuya dönüştürülmesi bence de pek uygun olmaz. Fakat yinede hazır bir Sphere kullanmak istiyorum, tekrar bir daha kuramam dersen bunu sen bilirsin. Fakat Role Play bir sunucuda çalışmak için öncelikle bu konuların aşılması gerek diye düşünüyorum. Burada ki başlıkta script bilgisinin az olduğunu ve daha taban kuracak fikir sahibi olunmadığı görülüyor. Öncelikle bunların bilgisinin tam bir şekilde sağlanması gerek ki, bir Role Play sunucusu açma konusunda daha verimli adımlar atabilesiniz. Benim size tavsiyem, kendiniz öncelikle bir şeyleri başarmaya çalışmanızdır yolun başındayken..
Silindi
Members
0
0 dan yap yapabiliyorsan ugrasma yapamıyorsan bırak :)
Askm77 #376938 2010-06-22 18:48 GMT
(Cool)C(Muzo)S(PvP) #383517 2010-11-14 12:00 GMT
darkforce #393477 2011-08-05 15:05 GMT

Adam kim bilir böyle bir yazı yazdığını unutmuştur.
Arkadaşımla birlikte 912. rol yapma sunucusu açma girişimimizde başarısızlıkla sonuçlandı :) Oynayanların zevk alabileceği bir sunucu özellikle rol sunucusu yapmak çok detaylı bir iş dolayısıyla sağlam bir scripting bilgisi gerekli
Çok zor
Ferralin : 0 dan yap yapabiliyorsan ugrasma yapamıyorsan bırak :)

Katılıyorum. :) çokkk başın ağrır pvpyi rp yapmak için 0 dan yap . Önerim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.