ya sanırım kimse Role Play'in anLamını kavrıyamamış.RoLe pLay Aynı zamanda yaşam biçimidir.ZorLukLar,mücadeLeLer ve bunun gibi oLayLar..Bırakın Rp shardına DUMMY denen icadı NormaL bir sharda biLe konuLmaması gerekir.Çok gereksiz ve uo'nun kaLitesini düşüren birşey bu.HErkes koLayLıkLa kasarsa Ne AnLamı kaLır RoLE pLay'in mücadeLenin..O yüzden biraz düşünerek hareket edeLim.
Skeletonlara gidip skill kasmak sence Role Play'a uygun mu?
oda tabiki uygun değL ancak geneLde tüm sunucuLarda aynı şey var.SkeletonLarLa kasıLıyor.Buda yanLış normaLde.Skill Dummyler zaten apayrı bi yanlışlık.
Ama Uo Role Play temelli bir oyun değil mi?O zaman skill dummylerin ultima-online'da ne işi var?

Swordsmanship, Fencing, Mace Fighting yeteneklerini geliştirmek adına Dummyler Ultima-Online'ın vazgeçilmezidir.Tam bir Rp sunucusunda Dummyler ile yetenek geliştirilmelidir.Arhchery yeteneği de archery butte'lerde.

Bunların dışında Dummylerin üzerinde Healing, Tactics vs. yeteneklerinin geliştirilmesi yanlıştır.Çünkü Role Playing'e aykırıdır.
Evet işte bende bundan bahsediyorum.Bahsettiğim dummyler o yeni çıkan heal dummy vesayirelerdir.Diğer dummyler tabiki olmalı onlar olmazsa zaten büyük eksiklik.
Dummy Olayı Ultima nın ilk oyunlarındada vardı.


Ama bu dalgayı playerin aklına sıvamak zor zor.
adamlar eskiden mage vs, teachlenip öreniliyodu, parası olmyan combat dummy de wrestling kasıyodu fln...Senin tercihin istersen zengin züppe ol para bas öğren istersen çalışkan ol 7/24 combat dummy de vurarak çalış...
!Blacklag! : ogren-mek
bilmiorum
olurmu
acepa

en basitinden bunlarda hiç hata yok öyle mi?

Türküz,
Türkçe bilmiyoruz...

Türk'üz :)
Role Play Serverda Skill Dumy... Güzel Bir Soru Ancak Herkezin Düşüncesi Farkılıdır Bende Düşüncemi Söylemek İstiyorum

Role Play'da Skill Dumy Olmaz.Neden Olmaz ? Çünkü 2 Günde 8x Char Yapılmaz Yapılırsa Serverdan Çabuk Bıkılır...Herkez Grandmaster Olunca Oyunun Tadı Kaçmaya Başlar...Adam Hiç Uğraşmadan Direk 2 Saat Alıyor Eline Dagger'ı Claver'ı Yatıyor Skill Dumy'e Ondan Sonra Kas Babam Kas Peki PH'lar Kapalı Olsa Ne Olurdu ? Eskiden Hani Bir Grandmaster Görünce Bir Lord Görünce Yakasına Yapışılırdıya...O Eski Günler Yaşanır.PH Ve Skill Dumy Olmazsa... Karar Senin...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.