Unuttugunuz bir ırk daha var.Vampirlerin kötü işlerini yapan werewolf'ler(Kurt Adamlar)
İsyan cıkartarak bagımsızlıklarını kazanmaları gibi.
Vampir oynamak rp'si yapmak gercekten güzel ama werewolf daha guzel :yes
Werewolflar daha çok vampirlerden ayrıldır...
Çünkü werewolflar daha çok vampirlerin direkt düşmanıdır.
Vampirlerin işlerini şu aralar Ghoul denen ve vampirlerin kanı ile beslenip elde edilmiş onlara kan bağıyla bağlanmış kölelerdir...
Earl : Vampir deyince akla kim gelir osman osman Şraaak " Ne osmanı" Earl gelir.


Toreador:Bu vampir ırkı Soylulardan,Burjuvalardan,Zaanatkarlardan bilimum sanat la ilgili kişilerdir.Bu ırk geceleri sokağa çıktığında görünümleri insan gibi olduğu için dikkat çekmezler,çekmezler.Bu ırkın en önemli özelliği SpeechCraft yani ikna,tehdit cinsi şeyler bu ırk çok iyi konuşur eğer bir grubun sözcüsü bulunamadıysa bir toreadora başvurun yapın edin eyleyin.

Gangrel:bu ırk psikopattır kan bulamadığı zaman hayvani dürtüleri azar ve onu kimse durduramaz.Bu ırk yıllarca sinirlerini kontrol altında tutmak için iksirler yapmaya uğraştıalr(beceremediler neyi beceriyolarki zaten).Zaten asosyal bir ırktır sessizliği sever dağ bayır dolaşır hep.

Malkavian:Hasta ruhlu vampirlerdir bu vampir ırkı Pisişik güçlerini kullanarak herkezi korkutabilir,Öhöm öldürürde.Ama feci rahatsız bir ırktır .

Tremere:Fiziksel yönden kıt kalmış fakat Zihinsel yönden diğer ırkları ezen vampirler bu vampirler (Kan Büyüsü) isimli dalgayla uğraşırlar dedim ya habire düşündükleri için,kafalarını büyüyle bilimle bozdukları için fiziksel yönden zayıftırlar.

Brujah:Bu ırk orta Çağdan beri vardır.Asil savaşçı şövalyelerdir kendileri.hem güçlü olmak hemde onurlarını korumak adına yıllarca savaştılar.Ama dış etkilerden çok iç etkiler onları bitiren oldu kendi içlerinde ayrışmalar oldu ve Anarch ortaya çıktı.

Nosferatu:Tip yönünden iğrençliğin dibine vurmuş ırk bu ırk teknoloji,bilgisayardı,televizyondu kendilerini harika bir şekilde geliştirmişlerdir.

VENTURE!:Bu ırk Camarillanın lideridir asilzadedirler.Fakat avcıların özel hedefleridirler.Dezavantaj olarak asil kanı içebilirler sadece yoksa boğulurlar ahirete intikal ederler.



Nimloth'ta U-S'deki yazım deyince kendimi tutamadım buraya da yazıyorum, gerçi bir çok şey burada daha düzgün. Ukalalık olarak algılama lütfen, olay vampirler olunca hassaslaşıyorum :)

İncekan anlayışı Camarilla adetlerinden çok Sabbat adetlerindedir, yani incekanlar Camarilla'ya girebilir. Camarilla'ya bir Lasombra'nın ya da bir Tzimiche'nin girmesi söz konusu bile olamaz. Ayrıca independent klanlara mensup Assamite, Seth'in Takipçileri, Ravnos ve Cappadocian [Giovanni] 'yi eklemeyi unutmuşsun.

Assamite'ler Lasombra'ları çok sever bu yüzden Camarilla ile araları soğuktur. Ravnos çingene olarak görülür ve dışlanır. Seth'in Takipçileri kendilerini tanrı olarak ilan ettiği için pek sevilmez ancak Malkavian ve Toreador ile araları iyidir, zira aynı sire'a [Enoch] sahiplerdir.

Lâkin Sabbat'ta antitribu anlayışı vardır ve Camarilla'daki klanları kucaklayabilir, örnekleri de çokça görülmüş zamanında.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.