Merhaba arkadaşlar sizlerden bir görüş ve fikirlerinizi almak için bu başlığı yazmaktayım.

6 aydır olan uğraşımızdan sonra Osı Sphere Tr olarak türkiyede açmayı planlıyoruz.

Sunucu Mondain's Legacy olarak tasarlandı.

4 Ana Map bulunmaktadır. Felucca - Ilshenar - Malas ve Tokuno Islands

Bütün map LBR-AOs-SE Npcleri ile konfigure edilmiştir.

Her mapta her şehirde sayısız farklı Questerlar bulunmaktadır.

OSI de olduğu skill kasma item kazanma gold kazanma zorluğu aynıdır.Hiç bi farkı yoktur.

Sunucu Beta Olarak Yakın Zamanda Açılacaktır.Ve gerekli bilgiler site adresi dosyalar bildirilecektir.


Lütfenm görüşlerinizi belirtirmisiniz.Böyle bir server açıldığında size uyarmıydı ?


Arkadaşlar sunucu beta modda açılmıştır girmek isteyen arkadaşlar www.rhodosuo.com adresinden osi sunucumuza gelebilirler.

Server şuan büyük çoğunluk ingilizcedir foruma bunla ilgili her quest ve sistemlerle ilgili açıklamaları yavaş yavaş yapmaktayız.

Bu konu demirsoy23 tarafından düzenlendi(2010-09-03 22:06, 13 yıl önce)
EA Games ile ne gibi bir münakaşaya girdiniz veya girebildiniz ? Nasıl bir proje sunduz ve niye size lisans verdi ? Daha doğrusu " SİZ KİMSİNİZ " :)
Bizim kim olduğumuzun bir önemi yok deneyim bir kadroya sahibiz sadece görüşleri almak istedim.İngilizce olarak bir server acılcak ve bildiğimiz osinin aynısı olacak herşeyiyle.Tıpa tıp hiç bir eksiği olmadan.

Sözlerinizde alaycı bi şekilde Siz kimsinizki Girdiniz münakaşaya diyorsunuz.Zaten halledildi bu tür işlemler sadece görüş fikir açmayı düşünüyoruz serverı.
Alaycılık falan yok arkadaş, sadece siz kimsiniz ki EA GAMES ile iletişime girdiniz şirket firma ? Bize E mail'in Print Screen'i gösterin biz bir bakalım inanlım görelim. Lisans belgesini gösterin ? Açıkcası bana şuan sizin açıklamalarınız inandırıcı gelmiyor profil karmanız -1 ultima-strike sizi ilk defa görüyorum. Bu benim kendi görüşürüm tabi ..
İsterseniz şuanda sunucuya girip görebilirsiniz.İnanmak istiyorsanız pm atıyorum sunucuya girip görmek istiyorsanız.
demirsoy um... bir yerden hatırlıyorum galiba. Gladius RP fail sizin miydi yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?
Şuanda iş yerindeyim. Ultima online bakabilcek durumda değilim. Akşama girmeyi düşünüyorum.
Hayır arkadaşım başkasıyla karıstırıyor olabilirsin.
resmi olacağını sanmıyorum. osi klonu olabilir ama resmi bir sunucu olmaz sanırım. o yüzden aa benim sunucum ea games tarafından desteklenip açılıyor gibi saçma sapan bildiriler yapmamak lazım.
@Noxier

Hayır hayır o şekilde bir şey yok tabikide bir osi clone olcak.Ea Games tarafından desteklendiğini ile ilgili bir şey ifade etmedik zaten.
demirsoy23 : @Noxier

Hayır hayır o şekilde bir şey yok tabikide bir osi clone olcak.Ea Games tarafından desteklendiğini ile ilgili bir şey ifade etmedik zaten.

Demirsoy hayatınız yalan be kardeşim yazını neden editledin ? 6 aydır EA GAMES ile münakaşalarımızdan sonra LİSANSLI UO SPHERE sunucumuz aktifdir zarttur zurttur sen mi yazdın ben mi ? :)
Evet aynen öyle bu Ea Gamesin desteklediğinin göstergesimi ? Sadece Osi Clon elde etmiş bulunduk anlamadım ney yalan ? Bu başlık sadece ön bildiri arkadaşım.Girip bakarsın akşam görünüşünüde belirtirsin.Zaten düzgün bir başlık olusturcaz site tamamlandığında.
Yazınızı neden editlediniz aynen o şekilde ise ? :) Lisans belgeniz nedir ? Buraya gerekli kanıtları koyabilirmisiniz. Hem CLONE diyorsunuz hem LİSANS diyorsunuz laflarınız birbirini tutmuyor yalan burda işte ?
Lisans dediğimiz olayın zaten osinin bir kopyasını alma hakkı bunada clon olarak ifade edebilirim sanırım.Ayrıca sunucuyle ilgili herhangi bir şey kanıtlamak zorunda değilim.

Tartışma ortamı yaratmayamı çalışıyorsun anlamadım. Sadece Sizin fikriniz ne olur diye soruyorum ben eğer böyle bir server TR de acılırsa ? Bunun clonmus lisansmış ne alakası var onuda anlamadım ?

Yanlış anlaşılma olmuş olabilir ortada bir yalan yok :)
böyleleri her zaman vardı



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.