Kaçamazsın neyden kaçacağım yalan söylediğine boş konuştuğuna ve bu işten hiç bişey anlamadığına inanıyorum aynı seviyede olmadığımızı düşünüyorum ve seninle tartışmıyorum bu kadar basit ne ki bu kaçamazsın yok öğrenmiş olursun yaşının 20 olduğuna eminmisin eminsen kontrol ettir çünki 13 yaşında egoist bir çocuktan farkın yok.
Bu hırçınlığının sebebi nedir ? Neyden anlamıyoruz ? Sunucuya etraflıca incelemeden bu şekilde konuştuğundan dolayı sana cevap bile vermiyorum artık.Çekememezlik desek daha doğrusu.
Evet sayın demirsoy23 sizi çekemiyorum.
Master
59.2997
cloud'un entegreleri desek daha iyi sanırım. bu yayınlananları yeni keşfetmiş olmanıza şaşırdım açıkçası, en azından kodlarda hiç bir şeyi değiştirmediniz bari cloud'un sunucusunun adı olan exodus yazılarını silip kendi sunucunuzun adını yazsaydınız.



insanları aptal yerine koymaya çalışmayın, yazık ki oyuncunun ayıracağı vakte, yazık ki sizin de uğraşmak için ayırdığınız(!) bu vakitlere. hadi bir sunucuda denediniz bari arkasında durun "önceden yapmaya çalıştık bocaladık şimdi herşeyi hazır bulduk yeni bir sinerji yarattık" deyin. önceki mesajda öyle bir şey hatırlamıyorum deyip sonra gerçekler ortaya çıkınca en azından lafı çevirmeye kalkmayın, insanlar aptal değil buralarda.

gerçekleri ortaya koyup şöyle şöyle yaptık şöyle bir sunucu açtık şeklinde belirtin, isterseniz milyon kere aynı sunucuyu açın insanların size bakış açısı şimdiki gibi olmayacaktır.

(hiç bir sunucuya şu ana kadar böyle bir yorum yapmadım, bundan sonra da yapmam. bu yorumu da yapma nedenim oyuncuların bu tip şeylere kanıp olayın gerçeğinin tamamen dışına çıkması ve gerçekleri de bu şekilde sanması üzerine bizim ileride çektiğimiz gereksiz kaprislerdir.)
Sphere ve RunUo Nasıl entegre edilir şimdi öğrenmiş oldum gerçekten.
Zaten biz editliyoruz diye bağrıyoruz.OSI TR seklinde oynamak isteyen oynar.Buglarda giderildi Exodus yazısı orda olmuş olmamış hiç önemi yok.oyuna giripte bok atmanında ileride kaprismiş falan hiç alakası yok.Anlayışsız ve karalayıcı tavırlarınızdan TR 2.0.3 clientin üstüne cıkmış kimse yok daha.Eski devirlerde oyunun kapasitesini kullanmadan tek action amaçlı bir oyun değil UO.Bunuda belirtelim.

@Marlock
İmkansız diye bir şey olmadığına ikna oldu sanırım.:)

Bu konu demirsoy23 tarafından düzenlendi(2010-09-03 22:37, 13 yıl önce)
Master
59.2997
demirsoy23 : Zaten biz editliyoruz diye bağrıyoruz.OSI TR seklinde oynamak isteyen oynar.Buglarda giderildi Exodus yazısı orda olmuş olmamış hiç önemi yok.oyuna giripte bok atmanında ileride kaprismiş falan hiç alakası yok.Anlayışsız ve karalayıcı tavırlarınızdan TR 2.0.3 clientin üstüne cıkmış kimse yok daha.Eski devirlerde oyunun kapasitesini kullanmadan tek action amaçlı bir oyun değil UO.Bunuda belirtelim.



fazla da yoruma gerek yok, başarılar diliyorum umarım hayal ettiğin yerlere ulaşırsın.
Eyw.Buglu bir Sphere de 6 ayını alıyor insanın malesef.
Herşeye vericek bi cevabı var ya yüzsüzlük paraylamı.
Expert
34.0001
https://ul.to/6758w5 
Yeri gelmişken paylaşayım, Cloud un packi, yani sizin kullandığınız. İnsanlarda görüp, yararlansın. Herkesde olsun ki sizin gibi akıllılar çıkmasın aradan.
Ulan editledik diyosun bare ingilizceyi türkçeye çevirseydin arkadaş. Eminim portekizce yerlerde vardır packde ha bilmiyosanız cloud brezilyalı. Ne ekleme yaptınız merak ettim? ingilizceyi bile türkçeye çevirmemişsiniz. Bare yaptık demeyin ya bu ne? Ha bu arada 6x client çalışıyorum. 1 yıl önce 5x clientla sunucu açtım.

Bide 6x clientla çalışan şuan Nebula ve Sennin UO var yanlış hatırlamıyorsam. Esenyelde 6x kullanacaktı. Zaten 2xle artık server açılmamaya başladı. Bi kış uykusundan uyan sonra bak bakalım burdaki adamların sen RP ve PP arasındaki farkı anlamıyorken serverları vardı.(bknz. Gladius PP) Bu ne ya hala haklı çıkarmaya çalışıyosun kendini
Biraz bu işten anlıyorsan ve agentransack kullanıyorsan 1 haftada açarsın bu sunucuyu. Yapacağın şey sistemi açıp fonksiyonları bulmak. Sonra gir google translate e o uzun yerleri yaz mis gibi çevirisini al. Mantıksız yerleri kendin çevir hoop türkçe oldu. Bak 1 haftada açtım. Sen aç falan demişsin tutmayacak projeyi niye açıyım? Türkiyede runuo kitlesimi var? tooltipi gören bas bas bağırıyo türkiyede. Ha bu arada tam verim için sphere inide featureları açmanız lazım bilgilendiriyim.
Marlock : Buradaki tek amele sensin farkındamısın rezil olduğunla kaldın :).
Şahsen ben rezil falan olmadım öyle olduğumu düşünenler öyle aslında farkında değil.Daha Sphere de OSI olamayacağını idda edebilen birisi için hele hiç lafım olmaz.Nerden nereye.Gerçekten güzel bi platform.:)
kilitlendi. eğer böyle birşey yapıyorsan kelime oyunları ile yapmaman gerekiyor. açık açık bu şekilde yaptığını söylersen burda ki insanlar bu kadar saldırmazdı üstüne. bu arada marlock lafların gereğinden fazla sert bir çoğunu sildim daha dikkatli olmalısın.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.