Dostum seninle neden tartışayım sen kimsin tanımam etmem ? Sende beni tanımassın konun saptığı falanda yok kardeşim lisans demişin YALAN inanmıyorum işte LİSANS demek örneğin; Microsoft dan lisans Windows 7 alırsın birde gider herhangi bir yerden crackli windows 7 alırsın :) kendizi poh pohlayarak göstermeye bayılıyorsunuz ? Peki sormuşun açılırsa nasıl olur diye daha önce de gördük örnekleri BERBAT olur hadi hayırlı günler.
fail
:) Düşüncen için teşekkürler.
Neophyte
26.6001
Xantier : demirsoy um... bir yerden hatırlıyorum galiba. Gladius RP fail sizin miydi yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?
bende öyle hatırlıyorum
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/rp-olarak-daha-ne-yapilab-q44272#372202
Orada sadece bir talepde bulunulmuştu sunucuya yapılan hakaretten.Neyse sana bunu buraya koy diyen olmadı.Doğrudur sunucu hakkındam bende bir şeyler yazmıstım çabalayan arkadaşlar için.Senin gibi işsiz sünepe değiliz allaha şükür Run Uo - Sphere scriptin zor bişi olduğunu sanıyosan benim anam ağlır makinada.Bana bilmişlik yapma.

Bu konu demirsoy23 tarafından düzenlendi(2010-09-04 00:26, 13 yıl önce)
Lisans dediğimiz olayın zaten osinin bir kopyasını alma hakkı bunada clon olarak ifade edebilirim sanırım




Hahahahahahahahahaha :p
Arkadaşlar sunucu beta modda açılmıştır girmek isteyen arkadaşlar www.rhodosuo.com adresinden osi sunucumuza gelebilirler.

Server şuan büyük çoğunluk ingilizcedir foruma bunla ilgili her quest ve sistemlerle ilgili açıklamaları yavaş yavaş yapmaktayız.
Sphere tabanlı OSI?

Hayal dünyasındamısınız bilmiyorum ama yaptığınız iş çok amatörce kendinize ait bir site tasarımınız yok ve konuyu dağıtarak getirmişsiniz buraya kadar ki şu yaptığınız AÇIK AÇIK reklamdır zaten baya bıraktılar saldılar u-s yönetici tayfası gelen sayfa açıyo giden sayfa açıyo o reklam bu reklam reklam konularından hit alıyolar başka bişey kalmadı galiba reklamın önüne geçilsin artık.
Sphere tabanlı OSI evet arkadaşım.Oyuna girdinmi ? Girince yanlız şoka uğrama lütfen.Birebir aynısı OSININ.Biz yapılmayanı yapıyoruz.
Teknik olarak mümkün değil ki girincede ağzım falan açık kalmaz merak etmeyin daha iyisini yaptıktan sonra insan şaşırmıyor :).
Çok büyük konuşma teknik olarak mümkün olmaz dediğini girince pişman olmayasın.

UO ML PAck yap 6cliente kadar client pack 64 olunca gir.
Full Patch kullanıyorum zaten bi sıkıntı yok'da yazılım dilleri farklı sen nasıl olduda osi'nin orjinalini yaptın göya birebir?
Arkadaşım bak konuşcağına girermisin.Dillerinin farkını biliyorum birisi basit Vb 6 desem diğeride C# iki dili bilirsen her ikisinide ortak noktasını bu işi becerirsin.Lütfen sadece gir oyuna ve gör ondan sonra gel bana söyle BASİT bir calısma.Gördüğün göreceğin en kapsamlı çalışma.Durduğun yerden söylemek kolay herşeyi.
Neyse tartışmayacağım gereksiz zaten başarılar.
Gerçekten kaçamassın tartışcak bir şey yok.Sphere ve Run Uo Nasıl entegre edilir öğrenmiş olursun benim serverım sayesinde.Bir deneyim.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.