bu arada başlığı direk rp görünce girmiştim tamamını şimdi okudum.. Egoist bir başlık olmuş.. Reklam kokan hareketler bunlar..
U-s yetkililerin bu başlığı silmesi için ricada bulunuyorum. Bahsi geçen kişi bu başlığı bu sebeple açmış;

( Sunucu için herhangi bir reklam yapma gayesinde olmak için buraya bu metin yazılmamıştır.) --- ( Tek RP sunucusu olarak RP yi yaşatmak adına ve niçin hiç kimsenin RP yi denemediğini sormak için bu metin yazılmıştır.)

Ama illa kendi sunucusuna toz kondurmamak için hakaret etmediği kaldı.

Benim görüşüm;

Tamamen reklam amaçlı bir başlık...
Soru kısaca "Neden bizim sunucumuza gelmiyorsunuz?"..
demirsoy23 : Evet burdan sunucuya hiç girmediğini kanıtladın kendin sunucu acıldıgından beri 100gb ile başlanıldı yalan konuşma.Vede hiç bir şeyi kasmak kolay değil yetenek olsun item olsun.

Abuk subuk konuşmayın daha hiç serverı görmeden buraya aha bura pp kulaktan dolma laflarla.Yazık ya sadece.


Evet sunucunuza girmedim çünkü ilgimi çekmedi. Her sunucu oyuncuyu 100gp ile başlattığında o sunucu RP sayılıyorsa o zaman bütün yabancı sunucular RP sayılır. Her ph kapalı sunucu RP ise o zaman adı artık hafızalardan silinmeyecek olan sunucularda RP sayılır. Ben "oynadığım" RP sunucuları içersinde sadece ve sadece DK'dan zevk aldım başka sunucudan zevk almadım ve bunu dile getirdim. Ancak sizin başlığınız RP için ne yapılabilir anlamına geldiğinden bende RP için DK açılsa hiç fena olmaz dedim. Arkadaşların dediklerine katılıyorum. Bence reklam olsun diye konu açmışsınız. Madem 100gp ile oyuncu başladığında o sunucu RP madem power hour kapalı olduğunda o sunucu RP, biraz hazır kodlamalardan kurtulupta php-fusion üzerine site koymadan RP kavramına yakışır bir site kursaydınız o zaman.


Siteden bir alıntı:
--- Scroll fiyatları aşağıya çekilmiştir.
--- Npc zorluk oranları tekrar ayarlanmıştır.
--- Demir ve deri set satışları vendorlardan durdurulmuştur.
--- Fire ve İce Robe kaldırılmıştır.
--- Savas bonusları Level 4 seviyesinin üstünde olunmadığı taktirde
aktif olmayacaktır.
--- Title profilden kaldırılmıştır.Profil ekranınızda sadece ünvan ve
isim yazacaktır.
--- Seller Vendorlar Değiştirilmiştir.
--- Gladius'a Level Sistemi Eklenmiştir. ( 20000 Experience de bir
level atlanacaktır.Yaptığınız craft ürünleri ve öldürğünüz katil ruhlu
npclerle Experience kazanabilirsiniz.)

kalın olarak işaretlediklerim sanırım sunucunun hangi yapıda olduğunun bir göstergesidir.


//Cevap hakkı olduğundan cevap geldikten sonra konu kitlenecektir. Umarım doğruları söylediğim için kalbiniz kırılmamıştır.
demirsoy23 : Sadece yuh diyorum size.Nasıl pp olarak karar verdiniz bunuda belirtirmisiniz ? Ne tür bir sistem varda PP ? Daha oyuna girmeden aynı eskiden yaptıgınız gibi gene aynı yorumu yazıyorsunuz sadece yuhluyorum.Neyse pek bir önemi yok buda RP nin nedemek olduğunu bilmeyen insanlar yüzünden kaynaklanıyor. Rp diyince ilk akla PP server Ph acık full herşey ve sadece skill kasıp pvp serverı gibi oynamak eğer RP ise sözüm yok.
Başka bir şey demiyeceğim.

@Kaankha
Rp anlayışı world ile ilgili ise sözüm yok teşekkürler.Ayrıca o alanlara yapılan şeyler bir çok emekle yapıldı.Vede biz Uo nun Orjinalini kullanya calısıyoruz zaten.Extrada dahada abartılı bir map yapmak istemedik zaten.

şuan piyasada aktif olan power play serverlarının sistemlerine göz atın. maalesef server adını xx rp shard koyunca o server role play serverı olmuyo
Estafurullah kalbim kırılacak bir yanı yok bunun.:Bundan 2.5 ay oncesinin güncellemelerini tutup buraya yazarsanız dediğiniz doğru.Değişimi görmemek ayıptır.Konuyu tamamen silin.

Dahada uzatmaya gerek yok durum anlaşılıyor.
Ben sunucunuz açıldığında RP diye biliyordum PP'den RP'ye dönüşen bir sunucu değil o zamanın güncellemeleride şimdiki güncellemeler ile aynı değerde sayılır. Ayrıca bir zaman kavramı farkı ortaya koycaksak genellemede yapmamak gerek. Şimdi neden sunucuya girmediğim anlaşılıyordur.

//kilit



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.