Merhaba Arkadaşlar. Ben Ultima Online Serverı Kurmak istiyorum. Fakat Bulduğum Forumlarda Yada Bulduğum Konulardaki Bir Kaç Link Bozuk Yada Anlatılışı Kötü Oluyor. Sizden İstediğim. Bana Taze Linkli. Güzel kolay anlayabiliceğilm bir metin hazırlayıp cevap vermeniz. ;(
Members
0.1
İşe her kelimenin ilk harfini büyük yazmayarak başlayabilirsin. Dene bunu, gerçekten bu konuda seni geliştirecek. Daha sonra Google Translate'in de yardımıyla https://www.sphereserver.net adresinde bulunan dökümanları okuyarak bu konudaki her şeyi öğrenebilirsin. Olaya gerçekten heves ettiysen kendi başına uğraşmadan hiçbir şey olmuyor. Takıldığın noktalar olursa biriktirir biriktirir U-S forumlarında sorarsın.
Yanlış bilgi, Türkiye'de yaşadığımız için, öncelikle alışılagelmiş sistemleri incele. Birçok script var Türk sitelerinde. Daha sonra kendin birşeyler yazmaya başladığında ise, sphereserver gibi yerlerden uzman desteği alabilir(mi)sin. Orası ayrı konu tabi.

Not : Evet kelimelerin ilk harflerini büyük yazmana gerek yok, çok kötü gözüküyor.
Bunların yanından sunucuyu sürekli devam ettirebilecek yklü miktarda paran olması lazımdır ki, aldığın makina 200 tl desen buda 1 yılda = 12x200= 2 milyar 400 tl ediyor. Tabiki yok ben vps kullanırım diyorsan buda 1 yılda 12x100= 1 milyar 200 tl ediyor. Eğer benim param bol diyorsan, kendine ait, profesyonel bir scripter'a pack yazdırabilir, kadrona dahil edersin.
tabiki illaki serverimi tüm cümle alem oynasın demessen bedavaya gelir iş ya da çakal ownerler gibi yok vip sistemidir yok markettir yaparsın ve makineyi belki bedavaya bile getirebilirsin

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.