Ne kadar objektif olunabilir ki? Bence bu durum gereksiz yere ultima-strike'a karşı bir tavır alınmasına neden olur.
Baştan, proje yapılmadan güvenilmemesinden dolayı bence yapılmamalı :)
Ya bu objektiflik takıntısını anlamıyorum. Sen 6 gol yemiş bir takım için iyi oynadı diyebilirmisin? Aynı şekilde kimse kötü bir serverı hatasız mükemmel bir server olarakda yorumlamayacaktır. Şunu anlayın kötü zaten kötüdür. İyi olan zaten iyidir. Bu sadece girmeden önce bakılması gereken bir döküman olarak görülmelidir.
hadi yapalım şu işi
Peki şu anda aktif uo oyuncularının yüzde kaçı forumlara girme zahmetine katlanıyor? Yani sayfa sayfa döküman yazsanız 13 18 yasında kaç çocuk girip burda yaptıgınız değerlendirmeleri okuyacak ?
Hedef kitle zaten 13 yaşındakiler değil :)
20+ oyuncular kitlenin yüzde kaçı acaba?
@Mysterious Yanlış anlamayın kimseye bu proje için laf yetiştirmeye çalışmıyorum ama şu mantıktan artık kurtulmanın zamanı geldi de geçti bile. Devirin yaş devri olduğuna hiç bir zaman inanmadım ve inanmam da, eskisi kadar başarılı ve sağlam sunucular olmasa da yaşlarına göre bu konuda bilgili ve efendi bir çok genç arkadaşımız, kardeşimiz var. Bizlerde onları neden böyle küçük bir şey ile onları onurlandır mayalım ve oyunculara yol göstermeyelim ?
aslında yorumu yapılacak sunucularda oynayan arkadaşlardan sunucunun durumu hakkında bilgi alıp, gelen bilgileri beğendikleri sistemlerin fotolarıyla vs. süsleyip sunucu yorumları yazılabilir. tabii ki sunucuların eksi yönleri de yazılmalı ama sunucu sahiplerini küstürmeyecek, bıktırmayacak şekilde olmasına dikkat edilmeli.
Tymaron : @Mysterious Yanlış anlamayın kimseye bu proje için laf yetiştirmeye çalışmıyorum ama şu mantıktan artık kurtulmanın zamanı geldi de geçti bile. Devirin yaş devri olduğuna hiç bir zaman inanmadım ve inanmam da, eskisi kadar başarılı ve sağlam sunucular olmasa da yaşlarına göre bu konuda bilgili ve efendi bir çok genç arkadaşımız, kardeşimiz var. Bizlerde onları neden böyle küçük bir şey ile onları onurlandır mayalım ve oyunculara yol göstermeyelim ?

Yok kardeşim neden yanlış anlayalım tartışıyoruz burda. Ben sadece oyun içinde geçen duyuruları bile okumaktan sıkılan oyuncuların burda çalışmalara göz atacağını zannetmiyorum dedim. Konu hakkındaki görüşüm ise olumlu. Yararlı olacaktır ama amacına ulaşırsa.. Tabi birazda geç kalmış gibi.
Members
0.2
Şuana kadar açılan çok iyi sunucular oldu hepsine olumlu cevap verildiğini var sayarsak şuanda 2 tane sunucu dışında diğerleri kapandı o iki sunucuda buglar ve hatalar sonucu 1,2 kez account res item res attı. Şimdi diyelimki olumlu bir yazı yazdınız adamlar girdi kastı oynadı ve sunucu kapandı suçlu duruma siz düşersiniz. İkinci seçenek ise kötü yazmak kötü yazacaksan neden böyle bir portal açmış olacaksın buda saçma olucak. Normal şekilde sunucu tanıtımı desek bu sefer sadece tanıtım olur oda zaten bu sitede mevcut. Bence hiç gerek yok, bunlar yerine eski scripter yada şuankı iyi isimlerden yetkili kadrosu oluşturarak, scripterleri sunuculara sokup sunucunun değerini ultima strike tarafından verilen puanla değerlendirmek daha mantıklı olur. İnanıyorumki birçok isim bunu şerefiyle yapar. Böyle bir projeye gircek olsam
Slothere,Michaell,Noxier gibi isimleri ve bu arkadaşlar gibi paylaşım yapan bir çok isimi aynı ekipe katıp enaz 3 tanesini görevlendirmek gerekir; fakat birazda onların takdiri gerekli.Butür bir organizsyonda öncelikle paylaşım yapan isimlerle çalışılması herzaman daha faydalı olur. Bence bu işi şerefiyle yapacak birsürü insan bu portalda mevcut. Ahmetin Mehmetin demesine bakmamanız gerekir. Ahmet Mehmetin lafıyla olacak birşey değil önemli olan yapılan işlev. Siz yapacaklarınızı yapın emeğinizin karşılığını mutlaka alırsınız


Tarafmca Ultima strike ekibi oluşturarak Gündem kısmı yerine Güncel haberler kısmı oluşturulup bu sunucudakı şu script şu grafik şu verdata 10 üzerinden şuakadar puan eder gibi notlandırma yapılarak Ultima strike adına birşeyler yapılırsa buraya giren userlerin canı sıkılmaz zevkle yorumları okur.

Ayrıca Mysterius çok yanlış düşünüyorsun. Oyuncu vardır oyuncu vardır. Ben ve bir çok arkadaşım rp üzerine yazılı yazılar sunucular ve bir çok sistemi incelemekteyiz. Mesala Nimloth ta oynamadım ama Guild Wars sistemini defalarca izledim ve şuana kadar yazılmış en iyi guild sistemi olarak kafama işledim Mesala pvp sunucularda oynamazdım Uo Shield de Capture Flag için herdefa giriyor ve oynuyordum. Mesala vioxta oynamadım ama en beğendiğim web paneli viox taydı. Mesala okadar çok site gezdim inceledim ama bana göre magic arrow kadarda başarılı bir site görmedim. Şimdi butür bilgeleri kaçırdığım milyonlarca sunucu olduğuna eminim ve şahsen kendim aramak yerine bir portalda okumayı tercih ederim. Bütür paylaşımları okuyarak bilgi edinebilirdim..


Bu konu LeO tarafından düzenlendi(2011-06-07 23:41, 12 yıl önce)
Yahu ne objektif yorumu 3 kuruş para için yapmadığı kalmayan insanlarla mı olacak bu iş. Ayrıca kime göre iyi kime göre kötü. İyi ve Kötü tamamen kişisel yargılardır, yol göstermek demişsiniz, sizden beklediğim ben kimim ki insanlara yol göstereyim demenizdi ama ben demek zorunda kaldım, siz kimsiniz ki objektif yorum başlığı altında insanlara yol gösterecekiniz? İnsanların ortak iyi ve kötü yargıları sizde mi toplandı.
bu platform yönetimi bünyesindekilere kişisel olarak güvenirim ve çoğunuda tanırım, kişisel sorunları olan sunucu sahiplerine karşı düşüncelerini bir kenara bırakabilecek kişiler ve egolara sahip olmayan kişilerdir. ben olumlu bakıyorum buna, objektif olacağından emin olduğum kadar yararlıda bir eylem olur.
Silindi
Novice
1
Bana sorun beyler Hangi server için yorum istiyorsunuz söyleyin isim size nasi bi server oldugunu söyleyeyim .. :)
Önce Türkçe yazmayı öğren sonra sunucular hakkında yorum yaparsın.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.