Merhaba arkadaşlar,

Bugsız, sade ve çok fazla sistem barındırmayan (opsiyonel olarak eklenmek üzere alınabilir) server aranmaktadır. Sadece scriptler alınacaktır. Geriye kalan bütün ayrıntılar (web sitesi, client, forum sayfası, account sistemi) tarafımızdan yazılmaktadır.

İlgilenen deneyimli arkadaşlar özel mesaj yoluyla veya buradan yorum yazabilirler.

PS: Emek harcamadan böyle birşey yapılmaz diyen arkadaşlar için, yeterli emek zaten harcanacaktır fakat işimiz dolayısıyla ortağımla script düzenmelerine vakit ayıramıyoruz ve bu konuda dışarıdan destek almak istiyoruz. Amacımız eski günlerdeki gibi britain, moonglow, minoc vb actionları canlandırarak hem pvp hem rp uygulanabilecek bir server yapmaktır. Satmayı düşündüğünüz scriptlerin bu yönde olmasını göz önünde bulundurmalısınız.

Herkese teşekkürler.
Hacı açık olan sunucularda player yok ,vaktin yoksa nasıl ilgileneceksinki
Expert
34.0001
Aradığın tarzı bari yazsaydın? Ne olursa olsun mu diyorsun PP mi arıyon PvP mi arıyon pp se özellikler ney.Benim serverimde sağde ama durum ortada kim sade seviyorki? nadir kişiler.
Koyucaksın bnek stneyi tek atan binekleri renkrenk itemleri ozaman tutar.Sade sunucu icin hergün sunucuya girip staff lık istyenle yada tutmtaz bu kapat diyenle ugrasıp savaşmanız lazım :) Klavye isyan etti katlettim türkçeyi gene ama napalım bebek uyuyo tuslara nekadar yumusak basrsak okadarii :D
Powerplay sunucu istiyorum arkadaşlar açıklamada belirtmiştim. Serverla ilgilenecek vaktimiz var tabiki sadece scriptle ilgilenecek vaktimiz yok. Yorumlarınız kendinize kalsın lütfen. Bana yardım edebilecek arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.
Scrpt ile ilgilenecek vaktiniz yoksa 500 player olsada sunucu ilede ilgilenemezsınız k.bakmayın böyle bir başlık cok sacma illede bir sunucu almak istiyorsan Acık olan begendıgın sunucuya git teklif ver ortak ol sunucuyu paranla al devam et.
İlgimi çekmedi desem yalan olur. Birlikte sıfır projeye girmeyi falan düşünüyorsanız;
skype: mutlucbk

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.