Beyler acaba Dedicate Host ne tur bi host ne ise yario uo kurabilirmiyim mesela ne gibi ozellikleri war?
online oyunlarn kuruldugu host cesıdıdır. kurarsn
yillik fiyatlari nedir acaba?
VPS alırsan (bölünmüş senden baskalarınada paylastırılır) 50-60ytl dedicated alırsan 150-200 ede alırsın 500ede 1000ede ama dedicate al 150-200 arası öde saglam bısey yapmak ıstıorsan tabı.
Cok tesekkurler yillik fiyatti dimi bu? 150 200 arasi?
aylık
aylık :)
Dedicated sunucu bütünüyle bağlantısının ve bütün parçalarının sana tahsisi edildiği sunucudur, VPS sunucu da parçaları ve bağlantısını kaç kişiye temin edildiyle so kadar kişi ortak kullanırsınız. FTP için de aynı durum söz konusu ancak FTP de yalnızca FTP yetkilerie sahip olabilirsin, sunucunu bir kontrol paneli üzerinden yönetebilirsin. Ör: Plesk.

Sunucu Makinası: Bir bilgisayardır, yalnızca bir bilgisayar. Evinde önünde kullandığın gibi. Yani adı sunucu olunca özellikleri değişmiyor. Üzerinde uzak yönetime ve sunuculuk yapacağı şeylere uygun yazılımlar bulunur.

Evindeki bilgisayara Merak kurar isen o bir mail sunucu olur. Windows 2003 kurar isen Windows 2003 sunucu olur. Linux kurarsan linux sunucu.

suucuların en büyük özelliği kapanmamalarıdır. Yıllarca kapanmadan ve yavaşlamadan çalışabilmelidirler. Ancak çeşitli firmalardan 150 ytl ile kiralayacağın sunucu bu işlevi yeterince görmeyecektir.

IBM ve HP sunucu olarak kullanılacak bilgisayarlar konusunda şuan en kapsamlı firmalardır. Birden fazla işlemci sayısı, birden fazla ram, birden fazla güç kaynağı, birden fazla HDD ile ve uygun yazılımlarla bu bilgisayarlar herhangi bir arıza halinde dahi kapanmadan parça değişimi yapılıp işlemlerine devam edebilmektedirler.

Ör: Güç kaynağı yanan bir sunucunun kapanmaması, eski güç kaynağının sökülüp çıkartılması ve yenisinin takılması işlemleri sırasında da kapanmadan işlevine devam etmesi gerekir. Ya da RAID olarak kullanılan HDD lerin arızası durumunda yine aynı şekilde kapanmamalı ve veri kaybı olmamalıdır.
cok saolun ben yillik ariorum vps sunucu galba 70 kisi fln aliomus oyle bisi olsn.
Kaliteli ve Hızlı Almanya veya Türkiye den vps, dedicated sağlıyabiliriz. 70 YTL den başlıyan fiyatlar ile.
yillikmi?
Adept
4.3
Bu fiyata yıllık hiçbir sunucu bulamazsın.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.