Arkadaslar Tunaydinlar diliyorum , evimde kurulu olan sphere de donmalar yasiyorum , serverda 2 kisi oluyoruz , ben kendi makinamdan ve bir arkadasta dısardan baglanıyor . olme ve canlanma sırasında veya etrafa 5-6 poison field atma durumlarında istisnasız her seferinde asırı bir lag oluyor , tabi bu lagdan ben etkilenmiyorum sadece dısardan baglanan arkadasım etkileniyor.Bir bilgisi olan varsa ve paylasirsa sevinirim.

Sunlarida belirteyim ;

-US de yeterince arastirma yaptim ,
-Baska sitelerde yeterince arastirma yaptim ,
-56b kullaniyorum ,
-on=@death ve on=@resurrect triggerlarimin tamamini kontrol ettim herhangi bi sorun yok ,
-baglantim 1mb kotasiz , 2 kiside problem olacagini sanmiyorum ,
-map uzerinde sadece pazar alaninda eklemeler yaptik onlarida tam anlamiyla statikledik ve statikledikten sonra uzerindeki dinamikleride sildik , herhangi bi kalinti olmadi ,
Silindi
Members
0
Arkadaşının bağlantısı iyi değildir.

ve büyük iht Hamachi ile bağlandığı için oluyordur.


Engellenemez. Hamachinin dandikliği
o zaman bir kac sık daha ekliyim üstadım :D

-baska arkadaslar sokarakda denedik , yaklasık 10 farklı pc ,
-az once sphere i tamamen yedekleyip , silip , yeni 0 56 b kurdum , default script pack ile , yine aynı seyi yaptı,
-Hamachi kullanmıyoruz , No-ipDUC kullanıyoruz.
Silindi
Members
0
Hmm bilmiyorum =)
:D yinede saol ben deniyorum bişiler , cevabı bulabilirsem acıklarım yine ,


-client 503 kullanıyorduk yeni mapleri kullandıgımız için ,
az once 203 ile denedik ,
503 e gore yaklasık 10 da 1 kadar bi azalma oldu bu lag durumunda ,
fakat biz yinede yeni map ve itemleri kullanacagımızdan , eger bilen birisi varsa bu yeni mapleri itemleri npc leri kullanabildigimiz en güzel client versiyonu tavsiyesinde bulunursa sevinirim.

Bu konu Speedemon tarafından düzenlendi(2008-04-21 13:42, 16 yıl önce)
503 sürümü 203 e göre işlemciyi daha fazla yorduğu için daha fazla donma olması normal ek olarak senin internetinin upload hızıda donmada etkili bir faktördür. 56b ye dışardan bağlanıldığı senin upload hızının yavaşlığından dolayı field atılması durumunda donmalar yaşanıyordur.
unknow olayı anladım teşekkür ederim , fakat şimdi benim en uygun client versiyonunu seçmem gerekiyor 1-2 saattir araştırıyorum , ama tam olarak bi bilgi elde edemedim , senin bi fikrin varmı peki ( yeni map , item ve npc leri kullanacagımı düşünerekten ) ?
Her zaman yeni sürüm clientler eskilerine nazaran daha iyidir fakat yeni çıkan clientlerde bilgisayar özellikleri iyi olmayan bir kişi 3x de aldığı performansı yakalayamaz. Benim tavsiyem 5x kullanmandan yana ( güvenlik , görsellik ) fakat 2 farklı client şeklindede ayarlıyabilirsin eski sürüm ve yeni sürüm olaraktan fakat eski sürüm kullanacaksan güvenlik bakımından sorun yaşarsın. 3x ve altı sürümlerde güvenlik oldukça düşüktür , kaldıki şu anda güvenliği sağlıyabilmenin tek yolu connector olmuş durumda onun dışında her türlü client çözülebiliyor buda playerların kendinelerine kolay yollar bulmalarına neden oluyor( Easy UO da otomatik pot içme gibi. ) .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.