Arkadaşlar serverda herkes hırsızlık yapıyor Ben ayarladım skillden stealingi stealing e tıkladıgında skillde skill şuan kapalıdır diyor ve target çıkmıyor ama adamlar bir sebeble hırsızlık yapıyorlar bende nasıl yaptıklarını çözemedim adamlara sordum herkese dedim söylemıyorlar ban atsak gene yapıcaklar ip ban atsak modeme res atıcaklar giricekler bi yardımcı olurmusunuz ?
Bunu oyuncularınızı ikna edip öğrenmeniz gerekir. Sorun herhangi bir yerden kaynaklı olabilir elimizden bişi gelmez bu durumda.
Makroyla yapıyorlar.
@Zeus
İkna etmeye çalışıyorum staff alıyım diyorum miyorum yoook söylemiyorlar

@**Bilocan**
Makroylada alakası yok denedim makroylada fakat olmuyor
fixe şunu ekleyin:

on=@itemdclick
if !(<act.topobj.uid> == <uid>)
if (<act.baseid> == i_backpack) && (<act.topobj.uid.isplayer>)
src.sysmessage @08a Kapalidir.
return 1
return 1

bu snoopingide kapar snooping olmadanda hırsızlık olmaz
Adamların cantasını kökten çalıyorlar sanırım nasıl desem İki kere tıklayınca karaktere sağ üstte çıkar ya pair yanda çanta olur o yok olup çalanın çantasına gidiyor ben şöyle düşündüm başka bir player karşıdakine tıklayınca çantasını göremese? bunu yapabilir miyiz.
Yöntem ne ? stealing le çalamaz.
@Basic
tamam o ayarla cantalar acılmıyor onu yazmayı unutmuşum

@-DoGan-
evet kökten gidiyor çantalar çok mantıklı geldi ama ben bunu nasıl yapılıcağını bılmıyorum bana göstericek varmı sanırım client yapımıyla bu ?
Konsolda bi hata varmı?
Consolda herhangi bir hata Ve yapan kişinin kullandığı bir komut gözükmüyor. Dediğim gibi karakterin kendi çantasını başkasının görememesi sağlarsak sorun çözülebilir ? script yoluyla yapılabilirmi.
yapamazsın
Nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz cok zor durumdayız. :S
hatayı anlat.
Bakın adam oyuna gidiyor playerın yanına gidiyor 2-3 saniye sonra playerın cantası Büyük back bag halinde çantasına geliyor ve playerın cantası yok oluyor.Consolda ne bir hata oluşuyor bu olay sırasında ne de bir komut kullanılıyor.Playerın cantasını xattr 10 yapsak falan bilmiyorum bi fikir üretelim..
sunucudaki KAPALI yazan dialogdaki buttonları kaldırmakla başla ilk önce daha sonra act.bounce - targ.bounce yazan bölümleri bul kontrol et aldıkları şey doğrumu diye

Mümkünse bide scripter bulun 2 sene önce yazdığım scriptler hala dolaşıyo



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.