Merhaba Arkadaşlar. Sizden bir kaç bilgi edinmek istiyorum.Multool kullanarak Britain şehrinde bir kaç yeri silmek istiyorum.Yalnız şöyle bir problem war.Arkadaşımızın biri çok güzel anlatmış.Dediklerini gayet uyguladım.Eksikleride google'dan bularak yaptım.Multool çalıştırdım.Clear statics girdim.Statics0.mul we staidx0.mul gayet dogru şekilde yerlerine yazdım. Cordinates bölümüne X1 We Y1 Silincek yerleri girdim. X2 We Y2 aynı şekilde çapraz bi konumda girdim. Clear dedim ama silinen herhangi birşey olmadı.Kafamda bi soru işareti olarakta örnegin Britain şehrinin bir yerinde .where çektigimde bu 1482.1614.20 bu kordinatlar çıkıyo.Multoolda ise en sonunda yazan sayıyı yazcak bi yer yok problem bundan olabilirmi?Yardımci olursaniz sewinirim.İnanın daha önceki açılan yazıların çoğunada baktım.Araştırdım yani!
Master
59.2997
Şu döküman işini görücektir;

https://www.ultima-strike.com/dokuman/multool-kullanimi

Ayriyetten o sondaki yüksekliği de Y2 bölümüne girmelisin

Slothere öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Yalnız yine olmuyo dediklerinizi we orda yazılanları bire bir uyguluyorum.Ama yinede olmuyor..Kafam çok takıldı bu işe.
yok yüksekliği hiçbir şekilde vurgulamana gerek yok kendisi zaten o kızmı -100,+100 olarak siliyor.
Maglor ilgilendigin için sanada teşekkür ederim.Ama silmek ile ilgili henüz bi başarı elde edemedim.Hala aynı durumdayım.Silemiyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.