Neran istemiş bizede açmak düşer :P

Evet u-s halkı sizce neden türkiyede profesyonel bir sunucu açılmıyor.

Bence:

1- Player kolaya alıştı herşey beleşken zaman harcamadan oynamak varken neden oynasınlar?
2- Scripterlar insanların rağbet göstermiyeceği birşeye kalkışmak istemiyor
Yada tamamen kaliteyle alakalı birşey. Oyuncuların Pvp sunucularına yönelmesinin tek sebebi emeklerinin boşa gitmemesi gitse bile bunun insanı üzmemesidir.
hiç birine katılmıyorum kaliteli, çalışkan, profesyonel bir çok sunucu açılıyor fakat player hazıra alıştığından ya da kolaya bu sunucularda kasmıyorlar buna ben ve sizlerde dahilsiniz ph kapalı veya biraz zorlayıcı oldumu gitmek istemiyoruz. Aslında var ama yok gibi görüyoruz.
kimse inanmıyo artık kaliteli bi sunucu olduğuna :D
Sunucu kaliteli kadro profesyonel fakat güvenmiyoruz.
Katılıyorum ardıl. Profesiyonel kadrolar bulunmakta ama oyuncularımızın düşünce tarzına uymuyor..
Ayrıca profesyoneller bile player'ları afedersiniz ama mal gibi kullanmaya başlamadılarmı sizce. Sürekli aynı pack'te acc res atılarak aynı zorlukta sunucular aynı kadro altında farklı isimlerle açılıyor ve insanlar yinede gidip kasıyor ama bazıları bu duruma uyanıp kasmıyor ve sunucuya üye olma gereği bile duymuyor. Sizce bu durum player'lara hakaret değilmi? Bu durum bence profesyonellik değil fakat baktığımız zaman işlerinde görevlerinde ve player ile dialoglarında gerçekten profesyoneller fakat bu konuda değil
Son moda başka serverdaki accountları kendi serverlarına aktarma :D manas bile bu işe girmiş yazık gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyordum.
E sen 500 tane server açıp kapatıp playerin güvenini kaybedersen playerda artık sana inanıp gelip emek harcamaz.Gider pvp serverina oynar.Kapanırsa umrunda olmaz.Bu kadar basit.
Role play için pack hazırlamıştım daha sonra korktum çünkü role play yapan sayılı kişileri cımbızla çekmem gerektiği için. Atıyorum 120 kişi role play yapıyorsa , 10 kişisi belki girer , kalanları muhtemelen WoW felan oynar.. böyle yani
Michaell : E sen 500 tane server açıp kapatıp playerin güvenini kaybedersen playerda artık sana inanıp gelip emek harcamaz.Gider pvp serverina oynar.Kapanırsa umrunda olmaz.Bu kadar basit.

bu laf kime çözemedim?
Lexis :
Michaell : E sen 500 tane server açıp kapatıp playerin güvenini kaybedersen playerda artık sana inanıp gelip emek harcamaz.Gider pvp serverina oynar.Kapanırsa umrunda olmaz.Bu kadar basit.

bu laf kime çözemedim?

Manyakmısın lan :D öyle genel söyledim.

Bu zamana kadar 100 den fazla sunucu açılıp kapandı (pvpler hariç) player kapanmayacağına nasıl inanıpda emek harcasın.
o lafı ortaya kor beeenen alır beenmeyen almaz :D

aslında iyi taktik player çekmek için yani diğer serverda uğraşşıp kapanınca bırakan olabilir. belki uğraşmamak ve emeklerinin gitmediğini görmek mutlu ediyodur insanları. player çekmek için promosyon bol. şuan en çok playerlı(multisi bol ama) pvp shardı u-s e yapmıştı mesela u-sden girenlere hediye bileti veriyodu. her şekilde player çekersin her servera kolaylaştırırsın zorlaştırırsın promosyon yaparsın o senin bileceğin iş. bu yüzden server açmamak saçma bence
Playerların sorunları açıkca belli.Her ne kadar kaliteli sistemleri olursa olsun, kadrosu tanınmışlarlada olsun , yinede zor ise oynamaz.

Peki neden oynamaz ?

Nedenini herkez çok iyi biliyor.Maddi sıkıntısı olan kişi server açıyor , 2-3 ay sonrada kapanıyor.Playerlarda bundan bıktığı için kasmayı gerekli bulmuyor.Sonra yok pvp sunuculardan dolayı rp shardlar öldü diye topicler açılıyor.Üstüne üstlük adam kassa bile , staff kadrosunda her zaman afedersiniz bir *bne çıkar.Bu *bne arkadaşlarına editi basıyor, digerlerinin emeklerini çöpe attırıyor.Sunucu sahibide bunu görüyor , item res atıyoruz, acc res atıyoruz diye sunucuyu iyice bir b*k hale getiriyor.

--------

@Basic , bırakmaktan vazgeçtim.Devam edelim 2010 gibi açarız bizim projeyi.Yanında , bir projeye daha gireceksin.Bekliyorum seni
Kendi adıma konuşursam, içimde bir UO oynama hevesi vardı. Hevesimi almak için bir servera girmiştim. (PVP Server) Safe alanında bekliyorum. Staff geldi. Playerlarla muhabbet ediyordu. Gidip staff'a bir uyarıda bulunmuştum. Safe alandaki binekleri siler misiniz ? Hoş görüntü olmuyor önüne gelen bineğini çıkartıp koyuyor. Kendini reklam ediyor. demiştim. Staff seni ne ilgilendiriyor diye cevap verdi.

Neyse bende ona ozaman bende bineklerimi dizerim duvar dibine. dedim. Beni tehtidmi ediyorsun diyip kill cekti ve loot serbest dedi.

İşte bu olay bana okadar koyduki artık hiç bir sunucuya giresim kalmadı. Neden mi ? Deneyimsiz stafflar UO'yu , playerları , player olma isteğini öldürüyor. Artık nekadar kaliteli olursa olsun bir sunucu ille böyle bir staff çıkar endişesiyle hiç bir servera girmiyorum ve artık WOW gibi konusu , nezaman biteceği (kitabında 2010 diyor ama bence uzar gider) belli bir oyun varken artık UO oynamakta hiç içimden gelmiyor.

Sonuç olarak ULTİMAYI ÖLDÜREN DENEYİMSİZ KİŞİLERDİR!



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.