Arkadaşlar forumlarda çok konum var ve scriptler hakkında profesyonal değilim
Ben bir scripter arıyorum ve seviyesi uzman olsun..,Ben server kurmayı planlıyorum..,Istediğim scriptleri yazarsa fiyatta anlaşırız ama script bilgisi mükemmel olan arkadaşlar ilgilensin lütfen !

Not: Yanlış yazılmış veya hatası olan scriptleri kabul etmem ve bizzat kendim önce kontrol edip sonra satın alma aşamasına gececeğim
Izmir karşıyakada oturuyorum !
Yalnız çok iyi araştırma yap çünkü piyasada script editliyip scripter'ım diyenler var pm attıkları zaman bence iyice bir araştır yoksa paran gider boş yere ama belki ücretsiz bu işi yapan biri bulabilirsin inşallah
Silindi
Novice
0.1
Forumlarda en çok yardımcı olan kişiyi araştır. Genelde onlar gerçek scriptler oluyor. Bulman dileğiyle..
Sağolun 4 kişi ekledim ama gözüm yuymadı :P
KSKden 2 kişi var yüz yüze görüşelim bakalım
İstediğin sistemleri aşağıdaki adrese detaylıca mail at fiyatı sana dönerim;

[email protected]
Peki kardeşim
Sağol
manyaqq : Sağolun 4 kişi ekledim ama gözüm yuymadı :P
KSKden 2 kişi var yüz yüze görüşelim bakalım

asfasd 6 tane aktif scripter yok ki türkiyede ah türk milleti :D tek bir sistem yazdıracaksan önerdiğin ücretle birlikte pm atabilirsin.
Işte herkez scripterim diyor ama bakalım ne olacak :)
:selektor

Ben mi yanlış birşey söyledim ? Ücret karşılığı script yazdırmak istemişsin. Uzun zamandır bu işi yapan birisi olarak mesaj attım. Hata mı ettik affola ?

Edit;
Ups mail gelmiş bakıyorum pardon.
Ben herkez scripter olamaz dedim..,Sana demedim
Scripterlik zor
Ama ben vaz geçtim
Bug falan filan ben anlamam :D
Mailde de belirtiğim gibi burdaki insanların fikrini al. Bugsuz sphere bugsuz Uo bugsuz oyun diye birşey yok. Aktif bir şekilde sunucuya müdahele eden birisi olması lazım. Aksi taktirde yürümez. Sana bugsuz sphere vereceğim diyen insan bil ki sana yalan söylüyordur. Öyle birşey yok.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.