Azda olsa deneyimli olan pagelere bakabilecek oyuncularla ilgilenebilicek bir staff arıyorum ilgilenenler lütfen bana pm atsın!

Bu konu Raven-X tarafından düzenlendi(2008-05-31 15:01, 15 yıl önce)
iyide siz kimsiniz ne iş yapılcak maas ne ?:con
arkadaşım maaşlı değil bedava :D gelmek istersen beklerim? Ultima Online serverı be kardeşim :D >>>> www.amateria-uo.tr.gg Bekleriz !
İmzasındaki sunucu için (:
evt aynen öyle :D
Bence ilk mesajınızı düzenleyiniz , açık ve net bir şekilde ne istediğinizi belirtiniz aradığınız kriterleri belirtirken kendiniz ve yaptığınız iş ( hangi konuda eleman arıyorsanız ) hakkında bilgi veriniz..
Çalışırım ama sigorta isterim =)
Reklam bari yapma Raven-X
Azda olsa deneyimli olan pagelere bakabilecek oyuncularla ilgilenebilicek bir staff arıyorum ilgilenenler lütfen bana pm atsın!
Reklamı sil staff bahanesiyle reklam yapıyorsun !
Emınkı Senden Cok Buradakı Insanlar O Serverın Ownerı Olmayı Hakedıyor..Nıckın Polıce-x Oldugu Zamandan Berı Hep Oradan Buradan Scp Istedın..O Owner Koltuguna Hıc Yakısmıyosun..
@tedbuny aga bi konuşma ya sende hak etmiyorsun şimdi kapa çenenide otur aşağı !!
Okumayı Ogren Once..Ben Hakedıyorm Demıyorum Zaten..Kendım Playerların Sorununu Cozucek Kadar Scp Bılgısı Sahıp Olmadan Server Acmayı Dusunmem..Herkezde Senın Ne Oldugunu Bılıyor..Sıteden Neden Banlandıgını Falan..
Maaş verirsen geliriz aylık 600 $ ve avans olarakta 300 $ isterim.Benim gibi kaç server çökertmiş birine yakışır bu maaş:D
Sanane banlandıysam bi yerine mi batıyor?? Batıyorsa gel çıkartayım??



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.