Allah Askına Gelsene..Nolur Yalvarıyorum Sana..Olm Bı Kop Gıt ya Senlemı Ugrasıcam..Senı Daha Buralarda COk Gorucez Scp Yalvarıyorken..Senı Gorunce Cok Guluyorum..O Yuzden Senın Gıbı Bı Userı Kaybetmek Istemegız..:D:D
Bu konu tedbunndy tarafından düzenlendi(2008-05-31 15:37, 16 yıl önce)
staff bilgim pagelere bakmaktan yüksek ama gelicem canım sıkılıor ..kendi serverimi acacam da gidiorum zatenilgilenemicem nese giriorum sen beni alirsin Xtoindery Demonaz :?
sana sadece birşey dicem sen siteye sadece Client 2,0,3 koytmuşsun bunn verdatası huesi tiledatası fonts'u felan nerede:D Client lazımsa yaparız bi tanede sen acc alımınıda free yapmamıssınki :D:D:D
Bu konu kedi777 tarafından düzenlendi(2008-05-31 16:53, 16 yıl önce)
Siz nasıl değerlendirirsiniz bilmem ama bu şekilde server açanlar gerçekten Uo yu rezil ediyorlar...
Raven-X kusura bakma gerçekten server açıyorsanız bari düzgün bir site alın...
Bu şekilde açılan serverleri biliyoruz ne kadar dayandığını lütfen Uo'nun bukadar düşmesine göz yummayalım...
Offf raven-x client 203 le giriliyor serverına siten tr.gg host desem o ne dersin birde böyle topicler acıyorsun. Birde actigin yer Uo Sphere Scripting - Server Icin Staff Ariyorum yazmissin. Birde cidden rezil ediyorsunuz Ultima Online'i ve böyle serverlara hala couns seer olmak isteyen 12 - 13 yas ortalaması insanlar var cok kotu