Arkadaslar yeni Ultima Online'da yani Ultima Online Mondain's Legacy'de biliyorsunuz'ki verdata.mul yok. Ben bir arkadaşımdan verdata.aml aldım bir yerden'de verdeda.mul edindim. Eskiden verdata.mul'a yaptıgımız değişiklikleri çok rahat clienti calıstırdıgımızda görüyorduk ancak ben şimdi verdata'yı editliyorum yeni bir verdata yapıyorum verdata.mul olarak kayıt ediyorum ve Ultima Online Mondain's Legacy klasorune atıyorum clienti calıstırdıgımda hiç bir değişiklik olmuyor bütün gece neden diye ugrastım sonunda bir yazı gordum Ultima Online Mondain's Legacy verdata.mul istemiyormus :D tabi deli oldum o kadar bosa kurek salladım diye. Neyse ama soyle birşey var elimde olan verdata.aml dosyası editli bir verdata dosyası ve onu Ultima Online Mondain's Legacy klasorune atıp oyuna girince verdatayı görüyorum. Sorunum şu ben kendi verdata'mı nasıl AML yaparım yada nasıl clientte göstere bilirim. Şimdiden teşekkürler yardım edenlere.
Mul olan kısmını AML olarak dğeiştirirsen görür..
MagLor* : Mul olan kısmını AML olarak dğeiştirirsen görür..

Saka sanırım bu ? hos onuda denemedim değil onuda denedim aslında ama olmadı :(
sorununu anlayamadım pek. ML verdata.mul görür, görmez değil. öğrendiğini yanlış öğrenmişsin biraz, 5x clientlar ML ile girilebildiği için, verdata.mul okumazlar. UO klasörüne attığın *.mul dosyasınıda okur, Inside UO gibi programlarla bakabilirsin.
Nexima sorunu buldum söyle bişey varmıs. 5x clientler verdata.mul olmadanda calısıyormus yani 5x'te verdata'ya gerek kalmıyomus :( Ben 5x client kullanıp verdata yapmak istiyorum ayrıca nasıl yapıcam bilemiyorum :( Bilen varsa lütfen paylaşsın.
Master
59.2997
Eğer üst düzey clientlerde verdatanızdaki verileri kullanmak istiyorsanız, verdata içersinde bulunan verileri ilgili olduğu dosya içersine koymanız gerekli (gumplar gumpart.mul gibi.) Bunları tek tıkla yapan bir patcher programı olacaktı ancak şimdi nereye koyduğumu hatırlamıyorum bulduğum zaman paylaşırım forumlarda.

düzenleme:

https://www.ultima-strike.com/

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-02-06 16:11, 15 yıl önce)
Hım tesekkür ederim slothere denicem ;)
YuzDier :
MagLor* : Mul olan kısmını AML olarak dğeiştirirsen görür..

Saka sanırım bu ? hos onuda denemedim değil onuda denedim aslında ama olmadı :(

başta Client versiyonundan bahsetmediğin için bende 2x 3x lere göre cevap verdim. Sonradan farkettim 5x olduğunu
ben ultima AOS dada bulamadım onu nasıl yapıcaz bende setup şeklinde var ama açınca içinde verdata bulunmuyor ?
legolas_20

Dostum verdata.mul'dan bahsediyorsun anlayamadım ?

Slothere dediğin program gerçekten güzel ve işe yarıyor :) Sorunu çözdü teşekkür ediyorum ama şimdi verdatam değişti yazıları yazarken yazdıgımız yazılar görünmüyo enter'a bastıgımızda yazılan yazılar çıkıyor :( Bu neden oldu anlamadım ne güzel sevindik verdata olayını çözdük diye :)
Master
59.2997
Options bölümünden yazı rengini değiştirirsen yazılar görünür.
Hım peki bu herkezde boyle sanırım butun herkezin yazı rengini değiştirmesimi gerekicek :( Font editorle falan yapamazmıyım bişey ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.