Arkadaşlar 2010'dan beri olan bir planlarını tekrardan gündeme getirdik. Yeni bir dönem yeni bir server diyerek. Ve bu oluşumu tekrardan oluşturmak için. Bir scripter ve bir world builder'a ihtiyacımı ve bize yardım edicek 5 adet arkadaşa ihtiyacımız var. Bu oluşumda bende varım diyorsan;
skype adresi : snnsag
pm adresi ; burakk
web sitesi; SnnSAG
https://www.nebula.web.tr

burda varmış galiba
GO F YOURSELF
Silindi
Banned
-1
Yani ne demek istiyosunuz arkadaşlar ? Anlamadım tam olarak. Yeni oluşum diyorum. Eski küllerinden doğma çabası demiyorum.
Yeni oluşum diyorsan kardeş https://www.tns.gen.tr alayına tek geçer.

Bu konu ApachiStyle tarafından düzenlendi(2013-12-20 18:34, 10 yıl önce)
Expert
34.0001
oluşmayın kardeşim, oluşmuşları varken oluşmayın.
Kısacası server açma diyorlar
Arkadaşlar neden oluşmayalım ? Düşünsenize oynayabileceğiniz sağlam server olarak 2 tane varken neden 3 olmasın neden biriside gelip bi sağlam server açıp o sayı yükselmesin ? Neden küçük düşünüyorsunuz ? Rekabet herzaman iyidir diye düşünüyorum ben.
Novice
11.9
Dostum sen burda bir scripter bir wb ve 5 tane takım arkadaşı arıyorsan eğer. O projeyle nebula, pyramid vb. sunuculara rakip olamazsın.
burakk : Arkadaşlar neden oluşmayalım ? Düşünsenize oynayabileceğiniz sağlam server olarak 2 tane varken neden 3 olmasın neden biriside gelip bi sağlam server açıp o sayı yükselmesin ? Neden küçük düşünüyorsunuz ? Rekabet herzaman iyidir diye düşünüyorum ben.

Kimsenin kücük düşündüğü yok var olan bir kitle mevcut bu kitleyi bölme diyoruz sana.
@Rowall kardeşim şöyle elimizde script yok değil var fakat eklenmesi gerekli olan scpler var. Ve bunları yazamıyoruz. wb yok değil var fakat işlemleri hızlandırmak için arkadaş arıyoruz ve 5 adet yardımcı arkadaşı ise isteme amacımız sağlam bir kadro yaratmak. Yani başladığımızda öyle sorunları çözebilecek 4 yerine 9 10 kişi olsun ve bütün gün hizmet verebilelim istemiyle.
burakk : @Rowall kardeşim şöyle elimizde script yok değil var fakat eklenmesi gerekli olan scpler var. Ve bunları yazamıyoruz. wb yok değil var fakat işlemleri hızlandırmak için arkadaş arıyoruz ve 5 adet yardımcı arkadaşı ise isteme amacımız sağlam bir kadro yaratmak. Yani başladığımızda öyle sorunları çözebilecek 4 yerine 9 10 kişi olsun ve bütün gün hizmet verebilelim istemiyle.

Tabanınızda scripter yoksa bu işe girişmeyin. Bir ihtimal düşünelim hemen
Sunucuyu açtınız, 50-100-200-500 v.s player oldu (sayı önemli değil.) Scripter ile sunucu sahibi anlaşamadı ve scripter ayrıldı. Ne olacak ?
Tabanınız derken o çekirdek kadro varya, işte orda scripter yoksa bu işe girişmeyin.
Şöyle söyliyim az buçuk ben anlıyorum + bi scripter arkadaşımız var sunucu iyiye gittiği zaman 2 scripter çalışacak diğer arkadaşı çağırıcaz ama şu sıralar işlerinden dolayı hiç bakamıyor. Ondan dolayı. Sıkıntı yapmanıza gerek yok. bi şekilde çözeriz olayları. Dünkü bebede değiliz zaten.
Multi açmak,
Bot atmak,
ne zamandan beri bir oluşum olmaya başladı?

Dün bu sunucular tavan yaptığı dönemde, kalkıp sunucu açıp sonrada başarısız olunca kapatan kişilerin burada gelip akıl vermeye çalışması ne kadar aptalca...

Her neyse, yukarıda ki ukalalıkları bir kenara bıraktıktan sonra, yeni bir oluşum getirmeye hazırlanan arkadaşa başarılar diliyorum. Umarım aradığını bulursun. Hani öyle 5 kişiyle rakip olamazsınız falan diyorsunuzda burada ne ekipler gelip geçti rakip olamadı. Önemli olan sayı değildir hiç bir zaman. Buna ek olarak hala her konunun altında ısrarla reklam yapma çabasında olanlar, gidip oyun parkında oynayın...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.