Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Editi engelleyecek kişi hertürlü engeller komutları kapatır spawnlara staff yaklaşamaz bunun örnekleri var bu bilakis serverın ayakta kalması için yapılmış birşey ha gelende ilk ay verir zaten bakar serverda 15 kişi kesmez cıkar gider bir sunucu daha açılıp kapanır hep böyle olmuyormuki
Unknown : Şimdi bedava staff alıyoruz önüne geleni belki adam parasından yapmıyordur ? Örneğin parayı veren daha dikkat eder edit basmaz der para ödedim vsvs belkide ondan para ile yapıyordur


Para verdim, istediğimi yaparım anlayışı olursa ? Sonuçta, stafflar sunucu sahibinin veli nimeti olacak bir bakıma :)
Bu post için demiyorum. Belli ki paraya ihtiyacları var. Ancak sunucuya giren her staff girdiği an sunucu için ufak bir meblağ verirse o para ilerde degerlendirilebilir. Ben hem hizmet veriyorum hem para diye bakmayacaksınız. Sonucta sizi işe alan bir kurum yok karşınızda. Sunucu için birlikte çalışmak yücelmekmi yoksa zamanım var 2 page bakarım 2 etkinlik düzenlerim diyemi staff olunuyor asıl önemli nokta burası..

Şahsıma ait sunucuda su anda sadece 2 staff var. Page bakabilecek komutlara hakim yüzlerce insan var bu alemde. Ancak çalışmıyorum hiçbirisiyle. Sorumluluklarını yerine getirmeyen bir cok kişilik olarak kaliteli insanlarlada yollarımızı ayırdık. İş iştir. Uo için birşeyler yapmak isteyen hevesli katılımcı anlayışlı ileriye yonelik bir arkadas bulursam düşünmem alırım kadroma. Tecrübesizde olabilir. Aile olabildikten sonra kimse yıkamaz sizi.
Tutupda buraya ücretli staff arıyorum yazarsan senin dediklerinde ayyuka çıkar mystreious burdan alırsın sonra sorarsın kardeş paramız az 10 15 ytl neyse aylık verirmisin burası dilenme duvarı değil msn de konuş para işlerini.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.