[Static] : @Berkancık
Kardeşim mağlesef bu konuda sana katılayamıyacağım PP adı altındaki sunucular sence neden çıkdı? Çünkü skill dummy geldi ph'ler yükseltildi bu yüzden ortaya çıkdı bunlar olmasaydı Role Play Olarak hala geçiyor olacaktı. Ve Marlock arkadaşımın dediği gibi Role Play diyorsan sunucuna bir kısıtlama yapıcaksın başka yolu yok, Ph biraz yükseltile bilir birşey diyemem ona fakat skill dummy olmaz, o zmn PP dedimiz gruba girer, Ethereal bence ne PP, Ne RP sunucuda olur
[Static] : [b
@Massacre
Burdada ethereal bineklerin aslında olduğunu sonradan ekleme olmadığını söylüyor arkadaşımız fakat zaten ultimanın içinde olsaydı kodlamasını yapmazdık zaten olurdu.
Ama geçen arkadaşım PP ne diye sordu ona güldüm yani PP gereksiz birşeydir bence Rp ve PvP Olarak iki grubun yeterli olduğunu düşünüyorum esklilerden kime sorarsanız sorun PP diye birşey duymamıştır :)
Konulucak Evet Ben Kıt Olabilirim Yanlış Yazmış veya bilgisiz olaiblrim Ama Yani Bu Kadar Da Baskı olmaz Ki ! Hepinize Teşşekür Ederim Ama artık Çete Gibi Birşey olamaya başladı bu baksanıza Ben im yanım senin yanında oldu Ama Hepinize teşşekür ederim Rp Yapmaya çalışıcaktım Ama Pp Yapıcam Yine saolun