erelbanu sen ne celalleniyorsun şu yazıları baştan sona kadar oku.Ben Rp 'yi savunuyorum ne oldugunu anlatıyorum adamı desteklediğimden değil neyin ne oldugunu tam bilmiyorlar.Birde diyorsunuz rp serverları neden tutulmuyor daha kavramın ne oldugunu ilmiyorlar ki rp serverı gördümü yok bunda şu var hiç olurmu bunda bu var olmaz ya siz neyin peşindesiniz anlamıyorum.
Silindi
Expert
4.6
Bakın Size Şöle Söliyim Son 2 3 yıldır Adam akıllı Rp Server ı Görmedim Bu Yüzden Rp Artık sanki Hayatımızdan silindi Zaten Oyuncular Rp Yapmayı sevmiyor ki 1 Tane Bile Oyuncu Rp Yaptğını görmedim Fakat Gözlemlerime Göre Bunu Sıkıcı Hale Sokan İnsanların Tatsızlık çıkarması
Bu Yüzden Kimse Rp Açmak istemiyor Açsada Rp Olmuyor Kavram bu // Diğer Bi değişle Arkadaşlar Ph 0 Demiş Ph 0 diye birşey yok!!
ph 0 olan server ne işe yarar ? Bence Ama Öle Bişi yok Ben sadece Becerikli Staffler Arıyorum Arkadaşlar Rp Pp Sorununda Değilim
Onu Herzaman Değiştirebilirsiniz Ama iyi Bir Staffle İyi Scriptlerle Güzel Oyun Ve Düzgün Bir Proje Olması lazım Baştan Sağma olursa 1 tane bile Player gelmez Bu yüzden kapanıyor Bazı Serverlar Teşşekürler....
Ultima - Strike'deki kişilerin %95'i Role Play kavramının anlamını bilmediğine yemin edebilirim.
RP kavramının sadece Ultima Online'ye özel olduğunu zanneden kişilerde var.Size anlatamadığımız şeyler var.RPG'de 2 tane kavram vardır.
Biri Ic (In Character) türkçesi karakter içi, diğeri de Ooc (Out Of Character) türkçesi karakter dışı demektir.Bu kavramları Ultima - Strike üyelerinin %95'i resmen bilmiyor.Önüne gelen diyorki ben RP biliyorum, bunlar birşey bilmiyor.Sonrada diyorsunuzki Ultima Online ölüyor.Asıl öldüren kişiler sizsiniz.Bunu unutmayın.Kendinizi birşey zannetmeyin, kimseyi kendinizden üstün görmeyin, siz birşeyin üstüne gittikçe o şey yıpranıcaktır.Ultima Online öldü diye diye Ultima Online'yi bitirdiler.Bu yazıyı okuyanlara teşekkür ediyorum.Saygılarla, sağlıcakla kalın.
@Asil1990
Tam benim kafadansın Role lay budur işte,konu biraz geçmiş ama yinede birkaç şey eklemek istiyorum.Özellikle o skill dumy ph olayını siz kafanızda nasıl büyütüyorsunuz anlamıyor Role Play özgün bir kavramdır ve göreceli bir kavramda değildir neyse odur.İster kişi skill dumy koyar isterse orta çağ oyununa Paris Hilton'u koyar isterse babasının büstünü koyar bu Rp olayını hiçbir şekilde bozmaz.Role Play sunucusunda Rol yapıldığı sürece o sunucu Rp sunucusudur.Ayrıca Rp sadece Ultima'da yok bunuda kafanızın bir kenarına ekleyin şu sıralar en güzel ve ön planda olan san andreas mp en güzel rol yapılan oyun benim için aynı görüşte olanlarda vardır muhtemelen yani son olarak kafanızda yer alması için bir kez daha söylüyorum.

Role Play=Rol yapmak

iyi oyunlar herkese
forumlardan bulduğun adamları staff almak yerine daha önceden bu işi yaptığını bildiğin, güvenebileceğin insanları staff yapman iyi olur. aksi takdirde sen zararlı çıkarsın.

ayrıca rp rpr rprprp rprprr prprp rp rpr rp, olm size ne adamın rol öğelerinden ? rp serverı demek düz server mı demek ? adam yeni bölge ekler, bakınız burası elf şehri, elf rolü yapın, ne bileyim ok atın tutun der.

bazı hırtlar burası hiç elf şehrine benzemiyor bence öl diyebilir, zira ırkların evrenden evrene değiştiğini bilmeyen çok.

"ethernal binek mi ? tüüü ecdadını ben o bineğin allah onu kahretsin, babasını hiç sevmezdim zaten." diye anırmayın, belki adam fantastik ritüeller eşliğinde bondlayacak bineğini ?

sinirlendim yine
Eterhal Binek Skill Dummy falan çok iyi bir rp sunucusu akşsdlkaşsld .d

@Massacre

sen çok araştırmışsın arkadaşım eterhal binek tabikide Role Play tarzında bir serverın vazgeçilmezidir hak veriyorm sana :((
sonunda benim gibi düşünenler varmış gerçekten mutlu oldum ya :)
ya abi direk alay konusu zaten scripter yok sistemler fena kasjdlasd .d
Ben hiç mesajın sahibine bile bakmadım sadece yorumlara itiraz ettim .
bak - öl - geber - uo yu bırakma sebebim oldu adam
:W
Çoğu kişi daha rp nedir onu bile bilmiyor.
İtem taşlardan alınmıyor mu OooO bu rp sunucusu.
İtem taşlardan mı alınıyor skiller mi 100 oo bu pvp sunucusu diye giriyorlar direk.

Yazık vallahi, sunucu sahibine aradığını bulması dileğiyle başarılar ;)
anlamıyorum siz us haklını yane Role play dediginz bi hikaye üzerinde rol yaparak oynamak diyilmdiri hikaye olsun olmasın ben pvp serverindede rol yaparım PP serverindede rol yparım ben RP server açar bi ton ugrasır araba eklerim taxicilik rp si yapmayı zorunlu kılarım yane benm serverimde ne sistem varsa ona göre Rp yaparsınz Rpnin bi kalıbımı var hayal dünyasında hayllere göre rol yapmak değilmi bu yane rp server acma kuralı varsa bu rol yapmak diyildir kurallara uyup standart bi kalıpta oynamak olur nese adam ne istemiş siz us halkı yine eleştirmişsiniz helal size.
@Mrs.xaRiyla - Branxian

Tebrik ederim bunca zamandır dilimde tüy bitti, klavyem bozuldu hala anlatamadım arkadaşlara neyse heralde bundan sonra Rp'nin ne demek oldugunu öğrenmişlerdir diye umuyorum ..
İnsanlarımızda biraz okuma alışkanlığı ve araştırmacılık ruhu olsa bir çok konu hakkında bilgi sahibi olabilirler ancak ne yazık ki toplumumuz kolaya ve hazıra kaçmasından dolayı bu imkansız görünüyor. Bu nedenlede bu tip gülünç yorumlar görmek zor olmuyor.

https://www.ultima-strike.com/dokuman/ultima-online-ve-role-play



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.